Çukur'da Aliço, Yücel ve Yamaç üçgeninde kim ölecek? 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur'un nefes kesen son sahnesinin ardından yeni bölüm fragmanı da merakla beklenmeye başladı! 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


30 Nisan 2019 - 12:37
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının büyük bir ilgi ve heyecanla takip edilen aksiyon dolu dizisi Çukur nefes kesen bir bölümle izleyici karşısındaydı! 29 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümün final sahnesinde Yamaç, Aliço ve Yücel'in karşı karşıya geldiği sahnede kim ölecek? Büyük bir merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Çukur'da kim ölecek?

Son bölümde Yücel tarafından kaçırılan Akşın'ı hummalı bir şekilde arayan Koçovalılar, çabalarının karşılıklarını gözyaşları ile aldılar. Yücel'in son kurbanı olan Akşın'ın vedası tüm izleyicilere duygusal sahneler yaşattı. Ekrana gelen duygu dolu bölüme Yücel'in çocukluk ve ilk gençlik sahnelerini içeren flash back sahneleri de eşlik etti ve böylelikle Yücel'in hayatına dair daha fazla şey öğrendik!

Yücel'e farkında olmadan Çukur ve Koçovalılar hakkında merak ettiği tüm bilgileri veren Aliço, tüm bunları fark ettiği zaman büyük bir yıkım yaşadı. Ekrana gelen bölümün son sahnesinde ise Yücel tarafından vurulmak üzere olan Aliço'nun imdadına Yamaç yetişti! İkilinn bulunduğu yerin tam karşısındaki çatıda olan Yamaç, Yücel'i vurdu... İzleyiciler tam derin bir nefes alacak ve Aliço ile Yamaç'ın bu üçgenden kurtulacağını düşüneceklerken de beklenen oldu ve Yücel gözlerini açtı!

Nefes kesen bu sahnenin ardından final yapan sevilen dizinin yeni bölümünde Yamaç, Aliço ve Yücel üçlüsünün başına neler geleceği merak edilmeye başlandı bile. Koçovalılar Sena ve Akşın'ın ardından herhangi bir kayıp daha vermek istemiyor. İzleyiciler cephesinde ise özellikle Rıza Kocaoğlu tarafından canlandırılan Aliço'nun ölmemesi isteniyor. Tüm soruların cevaplarını önümüzdeki pazartesi akşamı izleyici ile buluşacak yeni bölümde öğreneceğiz...

Çukur 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nefes kesen final sahnesinin ardından Çukur dizisinin yeni bölümüne dair fragman ve ön izleme videoları da merakla beklenmeye başladı. Diziden henüz herhangi bir video paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin