Çukur'un Makbule'si Meral Çetinkaya diziden ayrıldı!

Meral Çetinkaya Çukur'dan ayrıldı.

Merve Mutlu
06 Ekim 2020 - 17:21
Gündem

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur 4. sezonuyla ekran macerasına başarıyla devam ederken kadroya yeni katılan isimler de heyecanın dozunu artırmaya devam ediyor. Dizinin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümü yine çok konuşulacak sahnelere imza attı.

20-10/06/meral.png

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı; Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden diziye geçtiğimiz sezon usta oyuncu Meral Çetinkaya da katılmıştı. Efsun'un büyükannesi Makbule karakterini canlandıran Meral Çetinkaya geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümde diziden ayrıldı.

Çukur'un Makbule'si Meral Çetinkaya diziden ayrıldı!

20-10/06/ukur-makbule.png

Makbule'nin "Ben bu utanca izin vermem. Torunum babasının katilinden hamile. Ben buna izin vermem. Ne o çocuğun dünyaya gelmesine, ne de babasının nefes almasına" sözlerinin ardından Efsun babaannesini öldürdü. Böylece Meral Çetinkaya diziye veda etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin