Masumlar Apartmanı 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

TRT1'in yeni dizisinin 5. bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
07 Ekim 2020 - 11:08
Gündem

Başrollerinde Ezgi Mola (Safiye), Birkan Sokullu (Han), Merve Dizdar (Gülben) ve Farah Zeynep Abdullah'ın (İnci) yer aldığı TRT1'in aile draması türündeki yeni dizisi Masumlar Apartmanı yayın hayatına girdiği günden beri reyting listelerini alt üst ediyor ve sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girmeyi başarıyor.

20-10/07/masumlar.png

Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümü ile yine büyük beğeni toplayan dizi yine sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girmeyi başardı. Daha ilk bölümünden büyük beğeni toplayan dizi özellikle Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola'nın performansı, bir yandan da güçlü hikayesi ile gönülleri kazandı. Ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve hikayesi gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizi, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalarını başarıyla ekranlara taşıyor.

Masumlar Apartmanı 5. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

20-10/07/ezgi.png

Son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlanan dizinin 5. bölüm tanıtımı da izleyicilerle buluştu. Merdivenlerden düşmesinden İnci'nin dedesini suçlayan Safiye, Han ile İnci'nin evliliğini de öğreniyor. Han ise ailesinden gelen titizlikle İnci'nin rahat yaşaması arasında bocalıyor.

Masumlar Apartmanı 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin