Sadakatsiz Asya (Cansu Dere) kimdir? Yaşı, dizileri..

Sadakatsiz dizisi bu akşam başlıyor. İşte oyuncuları ve karakterleri..

Merve Mutlu
07 Ekim 2020 - 12:20
Yeni Bölüm

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan ve hazırlıkları bir süredir devam eden Sadakatsiz'in oyuncuları ve karakterleri oldukça merak ediliyor. Dünyaca ünlü bir dizi olan Dr. Foster'dan uyarlanan yeni dizi Sadakatsiz'de Asya kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Sadakatsiz Asya kimdir?

20-10/07/asya.png

Ailesine ve aşka sımsıkı bağlı olan Asya, mutlu bir evliliği olduğunu sanmaktadır. Ancak çok sevdiği kocası Volkan'ın kendisini genç bir kadınla aldattığını öğrenir. Üstelik bu durumu yakın çevresi de bilmekte ve hatta yasak aşk yaşayan ikili ile vakit geçirip Asya'yı kandırmaktadır. Ancak Asya'nın öfkesi ve intikamı büyük olacaktır...

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini Cansu Dere canlandırmaktadır.

Cansu Dere kimdir?

20-10/07/cansu-dere.jpg

26 Aralık 1980 doğumlu oyuncunun Ailesi Yunanistan göçmenidir. İlk ve orta ögrenimini İzmir'de tamamladı. 2000 yılında Kanal D Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda Türkiye 3. güzeli seçildi ve o yıldan itibaren profesyonel mankenlik yapıyor. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü'nden mezun olmuştur. Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Ümit Ünal, Evrim Timur, Arzu Kaprol, Bahar Korçan gibi Türkiye'nin en önemli moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı. ITKIB'nin tüm yurtdışı organizasyonlarında Türkiye'yi temsil eden Cansu Dere, 2002 ve 2003 yılları arasında Paris'de çeşitli defilelere katıldı ve birçok önemli fotoğrafçıyla çalışmalar gerçekleştirdi. 2006 yılında Sıla isimli dizide rol aldı. Birçok başarılı projeye ismini yazdırmayı başardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin