Merve Mutlu
06 Ekim 2020 - 16:14
Magazin

Birbirinden başarılı projelerde yer alarak adından uzun bir dönem bahsettiren başarılı ve güzel oyuncu Özgü Namal, bir süredir Muğla Köyceğiz'de reklamcı eşi Serdar Oral ve iki çocuğu ile birlikte köy hayatı yaşıyordu. 4 yıl önce oyunculuğu bırakan oyuncunun eşi hayatını kaybetti..

20-10/06/zgu-namal.png

4 yıl önce oyunculuğu bırakan ve bu sürede iki çocuk sahibi olan Özgü Namal, ailesiyle Muğla Köyceğiz’de bir köye yerleşmiş ve köy hayatına alışmıştı. Özgü Namal ilk çocuğu olan oğlu Nefes için yakın arkadaşlarına, "Oğlumuz aşk bebeği ve bu dünyaya yeni bir nefes olacak çok mutluyum" demişti ve 2 yıl sonra da Elem Su adını verdikleri çocukları dünyaya gelmişti. Nefes (5) ve Elem Su (3) adlarında iki çocuğu olan çiftten kötü haber geldi. Ahmet Serdar Oral geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin