Merve Mutlu
06 Ekim 2020 - 15:59
Gündem

Show TV ekranlarında yayınlanmak üzere Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Demet Evgar, Dilan Çiçek Deniz, Berker Güven, Hazar Ergüçlü, Cem Bender ve Cihangir Ceyhan gibi isimleri oyuncu kadrosunda bir araya getiren yeni dizi Alev Alev için geri sayım başladı.

20-10/06/alev-alev.jpg

Güçlü kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizide Cemre'yi Demet Evgar, partneri Çelebi'yi Cem Bender oynarken, Rüya'yı Dilan Çiçek Deniz, Rüya'nın eşi İskender'i Berker Güven ve Rüya'yı yangından kurtaran Ömer'i ise Cihangir Ceyhan canlandırıyor. İddialı dizide Çiçek rolüne Hazar Ergüçlü, Çiçek'in partneri Ali'ye de Toprak Can Adıgüzel hayat veriyor.

Demet Evgar'ın yeni dizisi Alev Alev'den fotoğraflar paylaşıldı!

20-10/06/alev-1601989545.jpg

Yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız'ın oturacağı ve henüz ne zaman başlayacağı bilinmeyen yeni dizinin birinci bölüm fragmanı yayınlandı ve büyük beğeni topladı. 

20-10/06/hazar-er.jpg

20-10/06/demet-evgar.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin