The Witcher 2. sezonda Geralt'a ilk bakış!

Netflix'in fenomen dizisi The Witcher'ın 2. sezonu yaklaşırken yeni sezona dair yeni görseller paylaşıldı. İşte karşınızda yeni zırhıyla Geralt of Rivia!

"Yeni zırh, aynı Witcher. Karşınızda Geralt olarak Henry Cavill!"

THE WITCHER 2. SEZONDAN YENİ GÖRSELLER

Dijital yayın platformu Netflix'in en çok ilgi gören dizilerinin başında gelen "The Witcher"ın yeni sezonu yaklaşırken Geralt of Rivia karakterinin yeni sezondaki görünümüne dair yeni görseller paylaşıldı.

Henry Cavill'in hayat verdiği Geralt of Rivia karakteri bu kez kuşandığı yeni zırhıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

20-10/06/the-witcher-henry-cavill.jpg

Mart ayının ortalarında koronavirüs salgınına bağlı olarak çekimleri ertelenen ve şu sıralar İngiltere'de yeni sezon çekimlerini sürdüren yapımın yeni sezonuna dair bir de resmi özet paylaşıldı.

THE WITCHER 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Peki, dizinin ikinci sezonunda izleyiciyi neler bekliyor?

Yennefer'in yaşamını Sodden Savaşı'nda kaybettiğine inanan Geralt of Rivia, Prenses Cirilla'yı bildiği en güvenli yere, doğduğu ev Kaer Morhen'e getirir.

20-10/06/the-witcher-henry-cavill2-1601985105.jpg

Kıta'nın kralları, insanları, elfleri ve şeytanları onun duvarlarının dışında üstünlük için çabalarken, Cirilla'yı çok daha tehlikeli bir şeyden korumak zorundadır: Kızın içinde sahip olduğu gizemli güçten.

The Witcher'ın 2. sezon resmi başlangıç tarihi henüz duyurulmadı. Dizinin yeni sezon bölümleri 2021 yılı içinde izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin