Cuma günün zirvesinde yine Kızılcık Şerbeti var! Dizi bu hafta da çok konuşuldu!

Show TV'nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör''ün yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 21. bölümüyle reytinglerde zirvede yer aldı. Peki Kızılcık Şerbeti 21. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti 22. bölümde neler olacak? Kızılcık Şerbeti'nin konusu ne? Kızılcık Şerbeti 22. bölümünde Abdullah ne yapacak? Kızılcık Şerbeti 21. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
01 Nisan 2023 - 13:27
Kültür Sanat

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” dün akşam 21. bölümüyle ekrana geldi.

23-04/01/kizilcik-serbeti-5.jpg

Dizi ABC1 20+’da 13.12 izlenme oranı 29.77 izlenme payı, AB grubunda 12.14 izlenme oranı 32.34 izlenme payı alarak Cuma gününün en çok izlenen yapımı oldu. Total’de ise 9.27 izlenme oranı ve 22.06 izlenme payına ulaşan dizinin bu hafta yayınlanan bölümü milyonları ekran başına topladı.

23-04/01/338706991_750020173524084_8704978540223847200_n.jpg

KIZILCIK ŞERBETİ DÜNYA GÜNDEMİNDE!

Sosyal medyada da gündemin ilk sırasına oturan dizi, “Rtük Kızılcık Şerbetine Dokunma” etiketi ile 10 saat, dünya sıralamasında yaklaşık 8 saat, #KızılcıkŞerbeti etiketi ise yaklaşık 3 saat Twitter’ın TT listesinin zirvesinde yer aldı.

23-04/01/kizilcik-serbeti-2.JPG

YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan bölümde; Nursema, ailesiyle yaptığı büyük hesaplaşmanın ardından Alev’in evine geri döndü. Büyük bir şok yaşayan Ünal ailesi Nursema’nın peşine düştü. Fatih ve ailesine sitem eden Doğa ise Nursema’yı hastaneden kurtardığını itiraf etti. Pembe’nin büyük tepkisini alan Doğa’nın Fatih’le de arası gerildi. Bölümde Kıvılcım ve Ömer, Umut’un sahne aldığı mekana davet edildi. Kıvılcım’ın, Umut’un davetiyle sahneye çıkarak şarkı söylediği anlar renkli anlara sahne oldu. “Rüyamda Buluttum” adlı şarkıyı seslendiren güzel oyuncu Evrim Alasya başarılı performansıyla izleyiciden tam not aldı. 

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/01/kizilcik-serbeti-1.JPG

Öte yandan otelin satışıyla intikam peşine düşen Kayhan’ın, Ömer’in eski eşi Leman’a evlilik teklifinde bulunması izleyenleri şaşırttı. Nursema’nın, Alev’de kaldığını Doğa’yı takibe alarak öğrenen Abdullah, Umut sürprizi yaşadı. Nursema’nın yaşadıklarını Abdullah’tan öğrenen Umut, Nursema’ya koştu. İkilinin uzun zaman sonra gözyaşları eşliğinde bir araya geldiği sahne duygusal anlara sahne oldu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/01/kizilcik-serbeti-9.jpg

İbrahim’ e ders vermek isteyen Ömer’in, İbrahim’i bir inşaattan aşağı itmesi bölümün unutulmaz anları arasına girdi. Ömer’in planıyla tenteye düşen İbrahim, boşanma şartlarını kabul etti. Bölümün final sahnesinde ise Abdullah ve Nursema yüz yüze geldi. Büyük bir yanılgıya düştüğünü ve pişman olduğunu dile getiren Abdullah, Nursema’dan eve dönmesini istedi. Bunun karşılığında Nursema ise babasından, Alev’i sevdiğini annesine itiraf etmesini istedi. Abdullah’ın, Nursema’nın bu şartını kabul etmesi final sahnesine damga vurdu.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/01/kizilcik-serbeti-8.jpg

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLANDI! 

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında eve geri dönen Nursema’nın, Pembe ve Abdullah’la yüzleşmesi ekrana geldi. Nursema’ya söz veren Abdullah’ın Pembe’yle konuşmak istemesi dikkat çekerken, Metehan’ın okulda polis tarafından tutuklanması büyük merak uyandırdı. Her hafta milyonları ekran başına toplayan Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölümü şimdiden büyük merakla bekleniyor.

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

23-04/01/kizilcik-serbeti-3.JPG

Kızılcık Şerbeti her cuma saat 20.00’de Show TV’de...

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin