Leyla İle Mecnun 4. sezon 10. bölümüyle final yaptı!

Exxen'in başrollerinde Ali Atay, Ahmet Mümtaz Taylan, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Deniz Işın ve Osman Sonant'ın yer aldığı fenomen dizisi Leyla İle Mecnun yayınlanan 4. sezonuyla ekrana veda etti. Peki Leyla İle Mecnun 5. sezon gelecek mi? Leyla İle Mecnun 4. sezonda neler yaşandı? Leyla İle Mecnun neden bitti? Leyla İle Mecnun 4. sezon izle!

Volkan Usta
01 Nisan 2023 - 13:01
Kültür Sanat

Senaristliğini Burak Aksak’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı, başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Ahmet Mümtaz Taylan, Cengiz Bozkurt, Osman Sonant, Köksal Engür ve Deniz Işın’ın paylaştığı “Leyla ile Mecnun” finalini yaptı. İşte detaylar!

Leyla ile Mecnun 4. Sezon Tanıtımı | EXXEN - YouTube

Exxen platformunda yayınlanan ve 4. sezon sevenleriyle buluşan Leyla İle Mecnun 10. bölümüyle ekrana veda etti. Dizinin senartistliğini yapan Burak Aksak'ta yaptığı duygusal paylaşım ile dizinin vedasını duyurmuş oldu.

23-04/01/fsndw6hwaai0xnv.jpg

Aksak, "vedalar mühim. aynı yolda tekrar yürünür mü? yürünür elbet. ama o yol söylenerek, sızlanarak, hayıflanarak yürünüyorsa bir yerde durmak gerekir. yolculuğun kendisi keyifli değilse varacağın yerin de bir anlamı kalmıyor. sitemlerim şükranlarımdan fazla evet. neyse, şimdi yeni hikayelerin peşine düşmeli, yeni karakterlerle tanışmalı. çünkü liste uzun, hayat kısa. mecnun çınar'ın da söylediği gibi "ben bu oyunu... denedim ama bozamadım." leyla ile mecnun'un ekran yolcuğu sona erdi. emeği geçen herkese teşekkürler. hoşçakal Leyla İle Mecnun." paylaşımıyla dizinin finalini böyle açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin