Dad Stop Embarrassing Me! 2. sezon gelecek mi? İşte Netflix'in kararı!

Oscar ödüllü Jamie Foxx'lu Dad Stop Embarrassing Me! için beklenen karar çıktı. Dad Stop Embarrassing Me! iptal edildiği için 2. sezonu göremeyecek! Detaylar...

"Babalık gerçekten zor zanaat" sloganıyla yayın hayatına başlayan Jamie Foxx'lu komedi dizisi "Dad Stop Embarrassing Me!"nin geleceği belli oldu!

DAD STOP EMBARRASSING ME! İPTAL EDİLDİ!

Oscar ödüllü Jamie Foxx'un hem oyuncu hem yapımcı olarak dümenin başında yer aldığı baba-kız komedisi için Netflix kararını verdi. Karara göre dizi ne yazık ki 2. sezonu göremeyecek. Kısacası, Netflix diziyi ilk sezonunun ardından iptal etme kararı aldı.

Foxx'ın, kızı Corinne ile olan ilişkisinden esinlenerek ortaya çıkardığı yapımın 8 bölümden oluşan ilk sezonu 14 Nisan 2021'de izleyiciyle buluşmuştu.

Dizinin ilk sezonunun izlenme sayılarını net olarak bilemesek de emin olduğumuz şey ilk sezonun izlenme sayılarının Netflix'in belirli dönemlerde paylaşılan en çok izlenenler listesine giremediği.

21-06/21/dad-stop-embarrassing-me-foto.jpeg

Hikayesi, bir kozmetik markasının sahibi olan bekâr babanın, dikbaşlı ergen kızı Sasha'nın kendisinin yanına taşınmasıyla babalığı öğrenmeye çalışmasını konu edinen Dad Stop Embarrassing Me!'nin ana oyuncu kadrosunda Jamie Foxx (Brian Dixon), Kyla-Drew (Sasha Dixon), David Alan Grier (Pops Dixon), Porscha Coleman (Chelsea Dixon), Jonathan Kite (Johnny Williams) yer alırken; Heather Hemmens (Stacy Collins) ve Valente Rodriguez (Manny) ise tekrar eden rollerle karşımıza çıkıyorlar.

LBI Entertainment & Zero Gravity Management ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcılığını Bentley Kyle Evans ve Jamie Foxx ikilisi üstleniyor. Bölümlerin yönetmen koltuğunu ise Ken Whittingham, Bentley Kyle Evans ve Robin Strickland paylaşıyor.

21-06/21/dad-stop-embarrassing-me-poster.jpeg

FOXX VE NETFLIX İŞ BİRLİĞİ SÜRECEK

Dizi iptal edilmiş olsa da Netflix ve Foxx arasındaki iş ortaklığı sürüyor. İki taraf, yakın zamanda çıkacak olan They Cloned Tyrone ve Day Shift isimlerindeki iki filmi de içeren ve uzun süredir devam eden bir yaratıcı ortaklığa sahip.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin