Baş Tacım Hint Dizisi Ne Zaman? Konusu Ne?

Baş Tacım Hint dizisi ne zaman yayınlanıyor? Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli mi? Peki ya Baş Tacım Hint dizisinin konusu ne? İşte ilk tanıtım.

Oğulcan Özsezgi
21 Haziran 2021 - 00:26
Gündem

Türkiye’de Hint dizilerine ayrı bir ilgi var. Genelde gündüz kuşağı olarak tabir ettiğimiz kuşakta yayınlanan ve günlük dizi formatında gelen Hint dizileri, bir hayli reyting çekiyor. Şimdi yazın gelmesiyle beraber yeni bir Hint dizisi daha yayınlanmaya başlayacak. Baş Tacım Hint Dizisi ekranlarda olacak ve yine günlük bir dizi olacak. Şimdiden diziyi merak edenler ve Baş Tacım Hint Dizisi ne zaman soranlar ortaya çıkmaya başladı.

Tabii ki işimiz bu diyoruz ve diziler.com takipçileri için şöyle merak edilen sorulara geçiyoruz. :) Dizi ne zaman gelecek ya da konusu ne olacak bunlara yanıt bulacağız?

Baş Tacım Hint Dizisi Ne Zaman?

Dizi diğer birçok Hint dizisinde olduğu gibi Kanal 7 kanalında yayınlanacak. İlk bölüm ise 21 Haziran Pazartesi günü ekranlara gelecek. Günlük olarak yayınlanacak bir dizi olacak ama bu kez gündüz kuşağı diyemeyiz.

Bu sefer saat 19:00’da yayın yapılacak. Yayınlanan fragmandan gördüğümüz bu. Kaç bölüm olacak henüz bilmiyorum ama Hint ekranlarında daha önce yayınlanmış olan dizinin bölümleri konusunda da detayları ilerleyen zamanlarda paylaşacağım.

Baş Tacım Hint Dizisi Konusu Ne?

Baş Tacım Hint Dizisi ne zaman yayınlanacak sorusunu yanıtlamış olduk. Merak edilen ikinci kısma geçtim. Yani dizinin konusuna. Araştırmalarımıza göre dizinin Hint kanalında yayınlandığı zamanki adı Pavitra Rishta imiş. Artık ne anlama geliyor bilmiyorum ama her bölümü 25-26 dakikalık bir Hint dizisi.

Dizinin konusuna gelince, baş karakterlerden biri olan Archana ile Manav arasındaki evlilik ile hikaye başlıyor. Aslında Archana, evlendiği kişinin bir makine mühendisi olduğunu biliyor ama gerçek bundan farklı. Aslında Manav sıradan bir tamirci. İkilinin evliliği bu yalanla sarsılsa da yıkılmaz. İkilinin ayrılmasına neden olan ise Manav’ın ailesinin ona yapmış olduğu baskı.

Manav’ın kardeşi bir trafik kazasında ölür ve hamile nişanlısı tek başına kalır. Manav’ın ailesi ise ona baskı yaparak, Archana’dan ayrılmasını ve hamile olan Shravani ile evlenerek çocuğa sahip çıkmasını ister. Bu baskı üzerine istemeyerek Archana şehirden ayrılır. Konu biraz entrikalı ve biraz karışık duruyor. Bakalım dizi nasıl? Konu nasıl işleniyor göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin