Aşk Mantık İntikam 1.Bölüm Reyting Sonuçları Nasıl?

Aşk Mantık İntikam 1.bölüm reytingleri belli oldu. Dizinin ilk bölümden aldığı sonuçlar nasıl? Total'de ilk 10 içerisinde yer alabildi mi?

Oğulcan Özsezgi
21 Haziran 2021 - 00:24
Gündem

Yaz dizileri peşi sıra yayınlanmaya başladı. Ada Masalı, Cam Tavanlar falan derken bir yandan da Fox TV’nin iddialı yapımı Aşk Mantık İntikam yayın hayatına başladı. Dizinin ilk bölümünü izleyen ve seven birçok izleyici oldu. Tabii ki yavaş yavaş bir hayran kitlesi de ortaya çıkmaya başladı. İlk bölümün nasıl bir performans gösterdiği de merak ediliyor. Aşk Mantık İntikam 1.bölüm reyting sonuçlarına bakalım da ilk bölümden nasıl bir hayran kitlesi olduğuna bakalım.

Aşk Mantık İntikam 1.Bölüm Reyting Sonuçları

Aynı gün yayınlanan iddialı diziler vardı. Aşk Mantık İntikam reyting sonuçlarını değerlendirirken bunu göz önüne almak gerekiyor. Çok iddialı yapımlar olması ve üzerinde bir de EURO 2020 karşılaşması olmasına karşın dizi listelere girmeyi başarmış.

Total’de bakıldığı zaman dizinin 7.sırada yer aldığını görüyoruz. Birinci sırada yer alan yapım ise Total’de Arka Sokaklar olmuş. AB’de olan ilk 10 program listesine baktığımız zaman ise Aşk Mantık İntikam dizisinin 5.sırada yer aldığını görüyoruz. AB’de birinci sırada yer alan dizi ise Kırmızı Oda olmuş.

Eğer değerlendirmeyi değiştirir de ABC listesine bakacak olursak burada da Aşk Mantık İntikam 8.sırada yer alıyor. Dizinin ilk bölümü 3 derecelendirmede de ilk 10 listesine girmiş gibi gözüküyor.

21-06/21/ask-mantik-intikam-1bolum-reyting-sonuclarina.jpg

Tabii ki burada iki ayrı etki var. Birincisi dizinin ilk bölüm olarak yayınlanması ve merak edilmesi. İkincisi ise Cuma günü çok iddialı dizilerin olması. Güldür Güldür Show, Arka Sokaklar ve Kırmızı Oda gibi iddialı yapımlar var. Şimdi bu yapımların bir çoğu sezon finali yaptı. Aşk Mantık İntikam reytingleri yükselebilir.

Daha iyi karar vermek adına ikinci bölümün reytinglerini de görmek gerekiyor. Yavaş yavaş dizinin yeri belli olacaktır. Şimdilik sonuçlar çok iyi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin