Ada Masalı Nerede Çekiliyor? Ada mı?

Ada Masalı nerede çekiliyor merak konusu oldu. Aslında bir adada çekildiği söylense de dizinin gerçekten çekildiği bölge sanılandan farklı.

Oğulcan Özsezgi
21 Haziran 2021 - 00:23
Gündem

Ada Masalı dizisi başladı ve başladığı gibi de ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Dizinin konusunu daha önce paylaşmış ve ilk tanıtıma da yer vermiştik. Yine konuyu kısaca geçeceğiz ama dizi yayınlandıktan sonra merak edilen çok daha farklı bir nokta oldu. Şimdi merak edilen Ada Masalı nerede çekiliyor sorusu.

Dizide oyuncular falan tamam ama öyle güzel bir doğa gördük ki nerede çekildiğini sormaya başladı. Daha önce konudan söz etmiştik şimdi diziler.com olarak dizinin nerede çekildiğini araştırdık ve bunu sizlerle paylaşmaya karar verdik.

Ada Masalı Nerede Çekiliyor? İki Farklı Adres

Önce dizinin tanıtımlarında ve dizide gösterilen Kırlangıç Adası’ndan söz edelim. Yunanistan’a bağlı şirin bir ada. Tam bölge olarak Teselya bölgesinde yer alan Ada, aynı zamanda bir şehir. Tabii bu ada gösterildi ama dizi burada çekilmiyor. Dizinin çekildiği yer aynı doğal güzelliğe sahip olan İzmir Sığacık.

Ada Masalı nerede çekiliyor sorusunun cevabı da İzmir Sığacık. Açıkçası dizi bir yana, doğasına hayran kaldığımız mahalle, İzmir’in Seferihisar ilçesine bağlı olan bir mahalle. Sadece denizi ya da doğası değil, aynı zamanda tarihi eserleriyle de dikkat çeken merkezde Sığacık Kalesi var ve bu kale Osmanlı döneminden kalmış olan çok eski bir kale.

21-06/21/ada-masali-nerede-cekiliyor-2.jpg

Ayrıca burada Teos Antik Kenti de yer almakta. Doğasına zaten aşık olduğumuz bölgenin dizinin havasını da değiştirdiğini söylemek lazım. Ada Masalı kaç bölüm devam edecek ya da yaz dizisi olarak mı kalacak bilemeyiz ama şimdiden şunu söyleyebiliriz ki Sığacık ilgi odağı olmayı başardı. Zaten benzeri hikayeleri daha önce birçok dizide de gördük. Genelde bu tür bölgeler çok beğeni topluyor ve dizinin hemen sonrasında gündem oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin