Operasyon 41 Fragmanı Yayınlandı! Survivor’a Yeni Rakip

Operasyon 41 fragmanı yayınlandı. Yeni yarışma bir hayli dikkat çekecek ve farklı bir yapıyı beraberinde getirecek gibi gözüküyor. İşte ilk öğrendiklerimiz.

Oğulcan Özsezgi
20 Haziran 2021 - 23:40
Gündem

Survivor formatına yavaş yavaş rakipler gelmeye başladı. Formata rakip olacak yeni bir yarışma daha ortaya çıktı. Kanal D tarafından hazırlanan yeni yarışma Operasyon 41 olarak isimlendirilmiş. Operasyon 41 fragmanı değerlendirildiği zaman, daha önce görmediğimiz bir yapıyı göreceğimizi de anlıyoruz.

Format zorlu şartlara uyum sağlamak üzerine, yani Survivor mantığı. Ama sadece bu konsept ortak nokta diyebiliriz. Geri kalan kısımlarda büyük farklar var.

Operasyon 41 Fragmanı - Nasıl Bir Yarışma?

Yeni yarışmada fragmana baktığımızda iki farklı takım olacağını anlıyoruz. Bir takım kızlar takımı bir takımı ise erkekler takımı olarak gözüküyor. İki takımda zorlu şartlarda mücadele edecek. Çoğunluğu sporculardan oluştuğunu gördüğümüz takımlar, bir yandan askeri simülasyonlarda başarılı olmaya çalışacak bir yandan da zorlu doğaya karşı mücadele edilecek.

Aslında bakarsanız ben de yarışmayı tam olarak çözemedim. Evet net bir şekilde gözüküyor ki farklı bir yapım olacak. Net bir şekilde gözüküyor ki alıştığımız o tek düze yarışma havasından çıkacak. Ama dediğim gibi yeni bir düzene sahip bir yarışma gibi gözüküyor. Operasyon 41 fragmanını izlediğiniz zaman siz de anlayacaksınız. Bu noktada yarışmayı daha iyi anlamak adına yayınlanmasını beklemek gerekecek. Ne zaman yarışmanın yayınlanacağı noktasında ise bir tarihimiz yok.

Bu tarih için Kanal D tarafından yeni bir tanıtım yayınlanması gerekiyor. Sadece yarışmanın bu yaz içerisinde olacağı söylenmiş. Bunun dışında ek bir bilgi göremedim. Yeni bir fragman yayınlandığı zaman ya da yarışmada yer alacak isimler açıklandığı zaman bir kez daha değerlendirelim derim. Şu an için yayınlanan ilk fragmanla sizi baş başa bırakıyorum. Fragmanı izlediğiniz de anlattıklarım daha iyi pekişecektir

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin