Damla Sönmez Çukur dizisine katıldı!

Sevilen ve ilgiyle takip edilen Çukur dizisinin kadrosuna Damla Sönmez katıldı!

Nurşah
03 Eylül 2019 - 11:13
Gündem

Show Tv ekranlarının Ay Yapım imzası taşıyan, dram ve aksiyon dolu sahneleri ile izleyiciyi ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin yeni sezon hazırlıkları son sürat devam ediyor. Çekimlerine dün itibarıyla başlanan dizinin oyuncu kadrosuna genç isim Damla Sönmez dahil oldu!

19-09/03/damla-sonmez-cukur.jpg

Çukur yeni sezonda Damla Sönmez de rol alacak!

Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan isimlerin ardından, Çukur dizisi kadrosuna kattığı yeni isimlerle hikayesini zenginleştirmeyi planlıyor. Sevilen dizinin yeni sezonunda genç oyuncu Damla Sönmez'i izleyeceğiz... Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre; Damla Sönmez, Çukur dizisinde Baykal'ın kızı Efsun karakterini canlandıracak. Bildiğiniz gibi Baykal, ölmüş olsa da dizide sıkça bahsi geçen karakterler arasında yer alıyor...

19-09/03/ukur-dizisi-efsun-karakteri.jpg

Genç ve güzel oyuncunun Çukur kadrosuna katılması ise izleyiciler tarafından heyecanla karşılandı. Geçtiğimiz sezonda Yamaç'ın eşi Sena'nın ölmesinin ardından hikayeye katılan Efsun'un, Yamaç ile duygusal yakınlık kuracağına ilişkin düşünceler boy göstermeye başladı bile... Sevilen dizi Çukur yeni sezon sürprizleri ve heyecan dolu bölümleri ile çok yakında Show Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin