Mucize Doktor ne zaman başlayacak? Hangi gün?

Yeni sezonun iddialı dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu.

Merve Mutlu
03 Eylül 2019 - 10:14
Yeni Bölüm

Dünyayı kasıp kavuran ve dünyanın en popüler dizisi seçilen The Good Doctor'ın Türkiye uyarlaması olan Mucize Doktor, büyük bir merakla bekleniyor.

19-09/03/doktor-ali.png

Başrolünde Taner Ölmez'in, kadrosunda Onur Tuna, Reha Özcan, Özge Özder ve Sinem Ünsal gibi isimlerin yer aldığı Mucize Doktor dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanla birlikte dizinin ne zaman başlayacağı ve hangi gün yayınlanacağı da belli olmuş oldu.

Otizmli bir genç olan Ali'nin, çocuk yaşta abisini kaybetmesinin ardından, çocukların ölmesini istemediği için doktor olmasını ve otizmin aslında bir engel olmadığını, iyi bir eğitim ve ilgi ile otistik çocukların birçok şeyi başarabileceğini gösterecek olan Mucize Doktor çok yakında Fox ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

Mucize Doktor ne zaman başlıyor? Hangi gün yayınlanacak?

19-09/03/mucizeee.png

Sevilen ünlü dizinin dikkat çeken uyarlamasının yayın tarihi belli. Oldukça sempatik bir fragmanla yayın gününü duyuran dizi 12 Eylül günü ekran macerasına başlayacak. Yani dizinin yayın günü de Perşembe akşamları olacak.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin