Death in Paradise 11. ve 12. sezon onaylarını birlikte aldı!

Uzun soluklu dizi Death in Paradise'ın ekranlardan kopmaya niyeti yok! Dizi, en az iki sezon daha ekranlarda olacak! Detaylar...

İngiliz-Fransız ortak yapımı suç draması "Death in Paradise" daha uzun süre ekranlarda olacak gibi!

DEATH IN PARADISE İÇİN 2 SEZONLUK ONAY DAHA!

Geçtiğimiz günlerde 10. sezonunu açan BBC One dizisi 11. ve 12. sezon onaylarını birlikte aldı. Böylelikle bu sezon dahil olmak üzere izleyiciler en az üç sezon daha Death in Paradise'a doyacaklar!

Ben Miller, Sara Martins, Danny John-Jules, Gary Carr, Don Warrington ve Élizabeth Bourgine gibi isimlerin rol aldığı yapımın hikayesi; İngiliz dedektif Richard Poole'un Saint Marie adasına gelişi ve ada polisiyle birlikte olayları ele almasıyla gelişen olaylara odaklanıyor.

21-01/11/death-in-paradise-izle.jpg

Dizinin 07 Ocak'ta başlayan 10. sezonu dünya genelindeki pandemi nedeniyle üç ay gecikmeli başlasa da sezonun çekimleri her zamankinden daha yoğun bir tempoyla gerçekleştirildi ve daha önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonun prömiyeri de Ocak ayına yetişmiş oldu.

Death in Paradise yürütücü yapımcılarından Tim Key yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Çektiğimiz on sezon ile gurur duyuyoruz; hikayeye devam etmek için Saint Marie'ye geri döneceğimiz için çok mutluyuz. Mükemmel oyuncu kadromuz ve ekibimizle yeniden başlamak için sabırsızız. Gelecek için birçok sürprizle birlikte büyük planlarımız var" derken Red Planet Pictures'tan Bellinda Campbell ise şu ifadeleri kullandı: "Death in Paradise için iki sezon daha sipariş edilmesinden büyük memnuniyet duyduk. 10 sezonun ardından İngiltere'nin en sevilen dizilerinden biri olmaya devam etmemiz, oyuncu kadrosunun ve yapım ekibinin yeteneklerinin ve harika izleyicilerimizin sadakatinin kanıtıdır."

21-01/11/death-in-paradise-10.jpg

Red Planet Pictures, Atlantique Production, Kudos & France Télévisions ortak yapımcılığında hazırlanan Death In Paradise'ın içinde bulunduğumuz 10. sezonu daha önceki sezonlarda olduğu gibi 8 bölümden oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin