Metin Akdülger "Kulüp"ün ekibine dahil oldu!

Kulüp dizisine yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
11 Ocak 2021 - 11:11
Gündem

En son Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin kadrosunda Arık Böke Erdenet karakteriyle yerini alan Barış Arduç'un yeni dizi projesi olan Kulüp'ün kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

21-01/11/kulup.png

Zeynep Günay Tan'ın yöneteceği, başrollerinde  gece kulubünde çalışan eski mahkum Matilda karakteriyle Gökçe Bahadır'ın, taksici Fıstık İsmet karakteriyle de Barış Arduç'un yer alacağı diziye en son Asude Selma Kalebek, Matilda'nın kızı Raşel rolüyle katılmıştı.

Metin Akdülger "Kulüp"ün ekibine dahil oldu!

21-01/11/metin-ak.jpg

Salih Bademci ve Fırat Tanış'ın da kadrosunda olduğu dizi 26 Ocak'ta motor demeye hazırlanıyor. O3 Medya'nın Netflix için çekeceği projenin kadrosuna katılan son isim de Metin Akdülger oldu. Akdülger dizide kulübün patronu Orhan'a hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin