Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrılıyor mu?

Sefirin Kızı hakkında çıkan iddia herkesi şaşırttı.

Merve Mutlu
11 Ocak 2021 - 11:47
Gündem

Başrollerinde Neslihan Atagül ve Engin Akyürek'in yer aldığı, Uraz Kaygılaroğlu'nun da ana kadroda yer aldığı Sefirin Kızı dizisi hakkında, hayranlarını üzecek bir haber geldi. Sevilen dizi için yeni haberler heyecan yarattı. 

21-01/11/sefirin-kizi.jpg

Gariban bir ailenin çocuğu olan Sancar daha çocuk yaştayken, Bodrum'a tatile gelen büyükelçinin kızı Nare'ye aşık olur. Birbirlerine zıt olmalarına rağmen birbirlerini çok severler ve aşkları için mücadele ederler. Tam kavuştuklarını sandıklarında önlerine başka bir engel çıkan aşıklar ayrılıklarının ardından geçen yıllar sonra, Sancar'ın düğününde karşı karşıya gelirler ve asıl hikaye başlar..

Sefirin Kızı'nın Gediz'i Uraz Kaygılaroğlu diziden ayrılıyor mu?

21-01/11/ged.jpg

Dizide Sancar efenin ortağı ve dostu olan ancak daha tanımadan Nare'ye aşık olan Gediz ağa karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'nun diziden ayrılacağı haberi bir süredir kulislerde konuşuluyor. Çok yakın bir tarihte olmamakla birlikte aylar sonra ayrılacağı haberi Birsen Altuntaş tarafından doğrulandı. İddiaya gçre ünlü oyuncu çok önceden yapımcıyla ayrılık konusunu konuşmuş ve karşılıklı anlaşılmış. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin