Elif Doğan Aynen Aynen dizisinde!

Aynen Aynen dizisine yeni oyuncu geldi.

Merve Mutlu
11 Ocak 2021 - 12:26
Gündem

Bir Youtube dizisi olarak başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini paylaştığı bi proje şeklinde karşımıza çıkan Aynen Aynen dizisi bir süre sonra Blutv'ye geçmiş ve başrolden ayrılarak Sefirin Kızı dizisine geçen Kaygılaroğlu'nun yerini Kerem Bürsin almıştı. Şimdi kadroda bir hareketlilik daha yaşanıyor.

21-01/11/aynen.png

Evlenmek isteyen bir kadın olan Nil ile yalnızca hormonlarını dinleyen bir adam olan Emir'in komik ötesi hikayesi olarak başlayan ve bir süre sonra aşktan uzak duran Nil'in karşısına çıkan yeni ev arkadaşı Deniz'in hikayesinin anlatıldığı hikayeye yeni bir oyuncu konuk oluyor.

Elif Doğan Aynen Aynen dizisinde!

21-01/11/elif-d.jpg

Normalde kadrosu 2 kişilik olan blutv'nin ilgiyle takip edilen "Aynen Aynen" adlı komedi dizisine güzelliği ve yeteneğiyle dikkatleri üzerine çeken ve son olarak "Gençliğim Eyvah"ta oynayan Elif Doğan konuk oluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin