Exxen'in yeni dizisi İlginç Bazı Olaylar'ın başrolleri belli oldu!

Yeni dizi İlginç Bazı Olaylar hakkında ilk bilgiler geldi.

Merve Mutlu
08 Ocak 2021 - 17:00
Gündem

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayan ve büyük ses getiren Exxen adlı dijital içerik platformunda yayınlanmak üzere hazırlanan bir proje daha ortaya çıktı. Ünlü bir ismin yazıp yöneteceği ve İlginç Bazı Olaylar adını taşıyacak olan dizi hakkında ilk bilgiler geldi.

21-01/08/ibrahim-b.jpg

Birbirinden başarılı ve sevilen isimleri projelerinde ağırlayan Exxen'in yeni iddialı projesi de senaryosunu ve yönetmenliğini Çok Güzel Hareketler Bunlar ile çıkış yaptıktan sonra 3 Adam projesi ile hayatımızda kalan İbrahim Büyükak yapacak. Büyükak aynı zamanda projenin başrolünde de yer alacak. 

Exxen'in yeni dizisi İlginç Bazı Olaylar'ın başrolleri belli oldu!

21-01/08/cemre-ebuzziye.png

Ekranların sevilen ismi Büyükak'ın başrolde olacağı projede, isme eşlik edecek başrol oyuncusu Cemre Ebuzziya oldu. Projenin konusu ve türü ise henüz gizemini koruyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin