Güzel oyuncu Bahar Şahin hastanelik oldu!

Bahar Şahin hastanelik oldu.

Merve Mutlu
08 Ocak 2021 - 12:59
Magazin

Zalim İstanbul dizisinde gösterdiği üstün performans ile adını geniş kitlelere duyuran ve geçtiğimiz aylarda başrolde yer aldığı Babam Çok Değişti dizisinin kadrosundan, koronavirüse yakalandığı için çekimleri aksatmamak adına kendi isteği ile ayrılan Bahar Şahin geçtiğimiz gün hayranlarını korkutan anlar yaşadı.

21-01/08/refakat.png

Şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan Şahin'e çeşitli testler yapıldı. Test sonucuna göre oyuncunun yumurtalıklarında bir sorun olduğu ortaya çıktı. Uygulanan tedavinin ardından bir gece hastanede kontrol altında kalan güzel oyuncu hastaneden taburcu oldu. Önümüzdeki günlerde küçük bir operasyon geçireceği öğrenilen oyuncuya arkadaşı refakat etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin