Netflix tarihinin en çok izlenen 5 dizisi belli oldu!

Sevilen platformun en çok izlenen dizileri hangisi?

Merve Mutlu
08 Ocak 2021 - 12:43
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix'in her bir yapımı birbirinden büyük başarılara imza atıyor. Aktif kullanıcı sayısı her geçen gün artan platform zengin içeriklerine de her geçen gün bir yenisini ekliyor.

21-01/08/bet.jpg

Farklı tür ve konularda yüzlerce dizi, film, belgesel ve programı bir araya getiren platform, tarihinin en çok izlenen 5 dizisini açıkladı. Newsweek'in haberine göre Netflix'in paylaştığı en popüler 5 orijinal içeriğik şöyle:

1- The Witcher (76 milyon)

21-01/08/witcher.jpg

Yüzyılı aşkın süredir bir arada yaşayan insanlar, cüceler ve elfler arasındaki barış sona erer ve yeni bir ırklar arası savaş patlak vermesiyle birlikte, The Witcher olarak nam salan acımasız suikastçı Geralt of Rivia, vaadedilen çocuğun doğumunu bekler. Çocuk dünyanın tüm dengesini değiştirecek güce sahiptir.

2- La Casa de Papel (65 milyon)

21-01/08/la-casa.jpg

Profesor lakaplı bir suç dahisi, şehir adlarıyla kendilerini tanıtan birbirinden farklı suçluları bir araya getirerek bir soygun planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. 5 aylık bir eğitim sürecinden geçen ekip bu süre içinde her ihtimali hesaba katarak soygunu kusursuz bir hale getirirler. Artık her şey hazırdır. 8 kişi, rehineleri de yanlarına alarak kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitler. Fakat hiç hesaba katmadıkları olaylar olur.

3- Stranger Things (64 milyon)

21-01/08/stranger.jpg

80'li yıllarda geçen Stranger Things, dönemin korku filmlerine selam çakmayı atlamayan bir fantastik bir gerilim sunuyor. Will adında 12 yaşında hayat dolu bir çocuğun, bir anda ortadan kaybolmasıyla başlayan hikaye, gizemli bir kızın ortaya çıkması ile yeni bir hikaye başlatıyor. Devlet eliyle yapılan gizli deneylerden korkutucu doğaüstü güçlere uzanan gizemli hikaye oldukça ilgi gördü.

4- Tiger King (64 milyon)

21-01/08/tiger-king.jpg

Eli silahlı, çok eşli bir country şarkıcısı olan Joe, büyük kedilere oldukça ilgilidir. Oklahoma'da bir yol kenarı hayvanat bahçesi işleten Joe ve onun gibi büyük kedilere karşı tutku besleyen uyuşturucu baronları, dolandırıcılar ve tarikat liderlerinden oluşan topluluğun hayatı oldukça karmaşıktır. Carole Baskın adında bir büyük kedi barınağı sahibi ve hayvan aktivistinin onların işini engellemeye çalışması, işlerin karanlık bir hal almasına neden olur. Meydana gelen rekabeti engellemek için harekete geçen Joe, kiralık katil tutmaya karar verir. Ancak bu durum Joe'nun tutuklanmasına neden olur.

5- Bridgerton (63 milyon)

21-01/08/bridgerton.jpg

1800'lü yılların İngiltere'sinde geçen hikaye, Bridgerton ailesinin en büyük kızı Daphne Bridgerton diğer tüm yaşıtı kızlar gibi mutlu bir izdivaç yapmak istemektedir. Kraliçenin gözde adayı olarak adını duyuran Daphne abisinin herkese bir bahane bulması yüzünden gözden düşer. Leydi Whistledown’ın hazırladığı bir skandalla talibi kalmayan Daphne, kimseyle evlenmek istemeyen ancak tüm annelerin ideal damat adayı olarak gördüğü Hastings Dükü ile bir anlaşma yapar. Bu anlaşma tüm demgeleri değiştirecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin