Demet Akbağ ile Güldürme Beni Neden Yayınlanmadı?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni bu hafta yayınlanmadı. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? Yeni bölüm fragmanı geldi mi?

Oğulcan Özsezgi
02 Ağustos 2022 - 00:13
Kültür Sanat

Bu yıl yaz sezonunda ses getiren programlardan biri olur beklentisiyle yayınlanan Demet Akbağ ile Güldürme Beni, ilk bölümünden sonra saat değişiklikleriyle gündeme gelmişti.

Show TV’nin iddialı programı, reytinglerde tam olarak istediğini alamadığı için yayın saati değişmiş ama program yayınlanmaya devam etmişti. Fakat beklenmedik bir gelişme yaşandı. Demet Akbağ ile Güldürme Beni bu hafta yayınlanmadı.

Programı takip edenler tabii ki neden böyle bir karar alındığını merak etmeye başladılar. Saat değişikliği de olunca acaba program yayından mı kalktı düşüncesi ortaya çıktı.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni, Bu Hafta Yok

Yayın akışını da kontrol ettiğimiz zaman programın yayınlanmayacağı zaten belirlenmişti. Bu hafta kendi gününde değil ama Çarşamba günü yapımın özel bölümünün yayınlandığını göreceğiz.

Yeni bölüm yayın akışında gözükmüyor. Neden programın yayınlanmadığı konusunda da herhangi bir bilgi yok. Şu an için ek bir açıklama yapılmaması nedeniyle, yapımın önümüzdeki hafta devam etmesini bekliyoruz.

Fakat tekrar altını çizmek lazım ki yeni bölümün neden yayınlanmadığı konusunda bir açıklama yok. Henüz paylaşılmış yeni bölüm fragmanı da olmadığı için bir açıklama beklemek en iyisi olacak.

Programın yayınlanan son bölümü 4. bölüm olmuş ve elenen isim de Aslı Bekiroğlu olmuştu hatırlatmış olalım. Yeni oyuncuların da programa dahil olduğunu görmüştük ama yapımın geleceği konusunda dediğimiz gibi kesin bir bilgimiz yok.

Yeni bölüm ile ilgili fragman paylaşılır ya da açıklama gelecek olursa, biz de sitemize ekleriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin