Teşkilat Dizisinin 3. Sezon Değişiklikleri Ortaya Çıkmaya Başladı

Teşkilat dizisinin 3. sezonuna ilişkin bilgiler gelmeye başladı. Dizinin çekimlerinin yeri değişebilir. Peki yeni sezonda neler bekliyoruz?

Oğulcan Özsezgi
02 Ağustos 2022 - 01:54
Kültür Sanat

Teşkilat dizisi bu sezon sonunda bambaşka bir hale geldi. Dizinin en önemli karakterlerinin veda ettiğini gördük. En son yeni sezonda Çağlar Ertuğrul’un olup olmayacağı tartışılıyordu. Bu konuda da beklenen açıklama geldi ve ünlü isimde başrolünde olduğu diziye veda etti. Şimdi Teşkilat 3. sezon nasıl başlayacak sorusu gündemde.

Başrol oyuncularının bir bir diziden ayrılması nedeniyle senaryonun da değişmesi bekleniyor. İşte bu konuda yeni bilgiler de gelmeye başladı.

Teşkilat 3. Sezonda Yeni Oyuncular Göreceğiz

Birsen Altuntaş tarafından paylaşılan bilgilere göre, dizinin yeni sezonunda senaryoda beklendiği gibi değişiklikler olacak.

Bu değişikliklerle beraber Ankara’da çekimleri yapılan dizinin çekimlerinin de İstanbul’a geçmesi durumu söz konusu olacak.

Çekim yerinin değişmesi ve hikayenin değişmesinin yanında tabii ki dizide yeni oyuncular da göreceğiz.

Şimdilik söylenen 3 yeni oyuncunun diziye dahil olacağı. Muhtemelen dizinin yeni başrol oyuncularını görmüş olacağız. Bu 3 yeni ismin kim olacağı konusunda ise en ufak bir sızıntının olmadığını belirtelim.

22-08/02/teskilat-3.jpg

Muhtemelen çekimler başlayana kadar dizide yer alacak bu yeni oyuncular hakkında bilgiler ortaya çıkmayacak. Yeni sezonla beraber senaryo kısmın ne kadar büyük bir değişiklik yapılacağını da merakla bekliyoruz.

Bu değişiklik Teşkilat reytinglerini olumsuz olarak etkiler mi asıl konu ise burası. TRT 1’in en güçlü dizilerinden biri olmasına karşın yaşanan değişiklikler Teşkilat dizisinin reytinglerinde büyük değişiklikleri ortaya çıkarabilir.

Zira özellikle Çağlar Ertuğrul’un veda etmesi, çok ses getirmiş ve diziye bu konuda eleştiriler gelmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin