Seni Kalbime Sakladım Final mi Yapacak?

Seni Kalbime Sakladım final mi yapıyor? Henüz ekran macerasına yeni başlayan dizilerden biri olan Seni Kalbime Sakladım için neden final iddiaları gündemde?

Oğulcan Özsezgi
03 Ağustos 2022 - 16:29
Kültür Sanat

TRT 1 yaz dizilerinde hızlı bir başlangıç yapmıştı. Bu yaz birkaç diziyle beraber yaz sezonuna giren kanalın, ses getirmesi beklenen dizilerinden birisi de Seni Kalbime Sakladım olarak gösteriliyordu.

Dizinin tanıtımları ilk yayınlandığında sitemize de eklemiştik ve dizinin tanıtımları bir hayli ilgi çekmişti. Fakat dizi yayınlanmaya başladığı zaman, bir türlü istenen reytinglerin elde edilemediği konuşulmaya başlandı. Şimdi de dizi final mi yapacak sorusu tartışılıyor. Peki dizi final mi yapacak?

Seni Kalbime Sakladım Final Yapıyor

Birsen Altuntaş’ın haberine göre bir türlü istediği reyting oranlarına ulaşamayan dizi final yapmaya hazırlanıyor. Başta söylediğimiz gibi zaten dizinin reyting oranlarının istendiği seviyede olmadığı konuşuluyordu ama final iddiası ilk kez gelmiş oldu.

Sevda Erginci ve Mert Daymaz’ın başrollerinde yer aldığı dizinin finali için çok kısa bir süre kaldığı da yine gelen bilgiler arasında. Söylenene göre dizi, 7 bölümle beraber ekran macerasını sonlandırmış olacak.

22-08/03/seni-kalbime-sakladim-3.jpg

Gün olarak Perşembe günleri yayınlanan dizinin, en son 5. bölümünün yayınlandığını görmüştük. Bu hafta 6. bölüm ekranlara gelecek. Eğer paylaşılan bu bilgiler doğruysa, o zaman dizinin 1 hafta sonra final yaptığını göreceğiz.

Böylece yaz dizilerinden biri daha erkenden, ekran macerasını doldurmuş olacak. Kanalın yeni dizi projeleri tekrar gündeme gelecek mi ya da final için bir açıklama yapılacak mı bunu da önümüzdeki hafta öğrenmek mümkün olur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin