Duy Beni 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yeni bölümde Önemli Gelişmeler

Duy Beni 5. Bölüm 2. Fragmanı paylaşıldı. Yeni bölüm fragmanında Ekim ile Kanat arasındaki gelişmelerin Melisa'yı çıldırttığını görüyoruz. İşte olacaklar.

Oğulcan Özsezgi
01 Ağustos 2022 - 23:47
Kültür Sanat

Duy Beni 5. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlandı. İlk fragmana göre kesinlikle daha çarpıcı bir fragman olduğunu söyleyebiliriz. İlk fragman olduğu gibi giriş kısmı daha sevecen ama devamında yeni bölümde fırtınalar kopacağını görüyoruz.

Özellikle Kanat cephesinde önemli gelişmeler yaşanacak gibi duruyor. Daha fazla uzatmak istemiyorum ve hemen fragmandaki detaylardan söz etmek istiyorum.

Duy Beni 5. Bölüm 2. Fragman ve Olacaklar

Yeni fragmanda yine Kanat ile ekim arasındaki sahneler dikkat çekiyor. Fragman bu şekilde başlıyor. Kanat, resmen Ekim’e aşık olmuş gibi duruyor. Tabii ki ikili arasındaki yakınlaşma birçok kişiyi rahatsız etmeye başladı.

Başta Melisa bu durumdan epey bir rahatsız olmaya başladı. Ekim ile Kanat beraber zaman geçirip yakınlaştıkça Melisa’nın tepkisi de artmaya başlıyor.

Ozan sonunda Melisa’nın artık durumu kabul etmesi gerektiğini söylüyor ama tabii ki Melisa dinlemeyecek gibi duruyor. En son Ozan’dan Ekim’i ortadan kaldırmasını istiyor. En azından fragmanda gördüğümüz bu.

Diğer taraftan Leyla artık gerçek kimliğini fark etmeden Aziz’e açıklıyor. Aziz ise yaşananlardan sonra Kanat’ın gerçek yüzünü Ekim’e göstereceğini söyleyerek Ekim’i evlerine davet ediyor.

Kanat ve Aziz’in evlerindeki durumu biliyoruz. Babalarının durumunu biliyoruz. Ekim’in eve gelmesi epey bir ses getirecek gibi.

Duy Beni 5. Bölüm 2. Fragmanıyla beraber gözükenler bunlar. Artık yeni bölümü bekleyeceğiz. 2. fragman ve 1. fragmanı bir araya getirdiğimiz zaman anladığımız şu ki epey hareketli ve olaylı bir yeni bölümle karşı karşıya olacağız.

Ekim, Kanat ve Melisa üçgeninde olaylar nereye varacak en çok merak edilen kısım da burası.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin