Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sezon finali fragmanı yayınlandı!

Ekranların sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir sezon finaline giriyor.

Merve Mutlu
29 Haziran 2020 - 10:18
Yeni Bölüm

Başrollerinde; Mehdi karakteri ile İbrahim Çelikkol'un ve Zeynep karakteri ile de Demet Özdemir'in yer aldığı ve Doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabı olan Camdaki Kız'dan uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesine dayanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sezon finaline giriyor. 

20-06/29/dogdugun-ev-kaderindir.png

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına aldığı gibi Türkiye'yi de etkileyen koronavirüs nedeniyle dizi setleri zorunlu ara vermişti. Bu zorunlu ara ile birlikte izleyiciler merakla yeni bölümleri beklerken birçok dizi sezon finali haberi vererek sessizce ekranlardan ayrıldı. Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ise 22 Haziran'da, sezon finali çekmek için sete çıktı. Çarşamba akşamları yayınlanan dizi, 1 Temmuz Çarşamba akşamı yayınlanacak son bölüm ile sezon finaline girecek. 

Doğduğun Ev Kaderindir sezon finaline giriyor!

20-06/29/demet-ozdemir-ve.png

Gerçek bir hayat hikayesine dayanan senaryosu ve birbirinden sevilen isimleri bir araya getirdiği oyuncu kadrosu ile ilk günden bu yana büyük beğeni toplayan dizi ekran macerasına bir ara vermeye hazırlanıyor. Dizinin son bölümünde, topluca bir tatile çıkış göze çarparken, Zeynep ve Mehdi'nin romantik anları damga vuracak. 

Doğduğun Ev Kaderindir 12. bölüm sezon finali:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin