Stargirl 1. sezon 7. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Pat; Courtney, Yolanda, Beth ve Rick'e takım çalışmasının önemini öğretir! Stargirl yeni bölümde neler olacak? Stargirl 1. sezon 7. bölüm fragmanı, konusu ve fotoğrafları...

Starman'in kozmik asasından özel güçler alan süper kahraman "Stargirl"ün serüveni DC Universe ve The CW'da geçtiğimiz hafta "The Justice Society" isimli bölümle devam etti.

STARGIRL 1. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

DC Universe'in süper kahraman dizisi Stargirl'ün hikayesi; uzun süredir kayıp durumdaki süper kahraman ekibi Amerika'nın Adalet Topluluğu'nun mirasını devam ettirmek için bir grup genç kahramana ilham veren genç Courtney Whitmore'a ve oluşturduğu ekibin geçmişin kötülerini durdurma mücadelesine odaklanıyor.

Sezonun altıncı bölümünde; Courtney, JSA'e yeni üyeler almanın olası sonuçları ile ilgili Pat ile yüzleştikten sonra zor bir karar almak zorunda kalır. Barbara, Mike'ın bilim fuarına destek olmak için gelirken; Courtney, Yolanda, Beth ve Rick ilk büyük görevlerine hazırlanırlar.

20-06/28/stargirl-1x07-foto1.jpg

STARGIRL 1. SEZON 6. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi, Chris Manley'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun altıncı bölümüyle The CW ekranlarında izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.2 reyting oranı ve 0.921 milyon izleyici rakamlarını elde ederek sezon ortalamasına takın bir ekran performansı sergiledi.

Yapımın ilk sezonu 13 bölümden oluşuyor.

STARGIRL 1. SEZON 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Evan Ball'ın senaryosunu kaleme alıp; Lea Thompson'ın (Schooled, The Goldbergs) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun yedinci bölümü "Shiv Part One" 29 Haziran 2020 Pazartesi günü DC Universe platformunda, ertesi gün ise The CW ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-06/28/stargirl-1x07-foto3.jpg

STARGIRL 1. SEZON 7. BÖLÜM KONUSU

Pat; Courtney, Yolanda, Beth ve Rick'e takım çalışmasının önemini öğretirken; ISA (Injustice Society of America) kendilerini kimin saf dışı bırakmaya çalıştığını öğrenmeye yaklaşır.

Okul, mezunlar toplantısına hazırlanırken; Cindy, babasının katı kurallarına aykırı davranır. Barbara ise Jordan'ın bir teklifini kabul eder.

Oyuncu kadrosu: Brec Bassinger (Courtney Whitmore/Stargirl), Yvette Monreal (Yolanda Montez), Anjelika Washington (Beth Chapel), Cameron Gellman (Rick Tyler), Trae Romano (Mike Dugan), Jake Austin Walker (Henry King Jr.), Meg DeLacy (Cindy Burman), Luke Wilson (Pat Dugan/S.T.R.I.P.E.), Neil Jackson (Jordan Mahkent/Icicle), Christopher James Baker (Henry King Sr./Brainwave), Amy Smart (Barbara Whitmore)

STARGIRL YENİ BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

20-06/28/stargirl-1x07-foto4.jpg

20-06/28/stargirl-1x07-foto5.jpg

20-06/28/stargirl-1x07-foto2-1593373511.jpg

"Stargirl" (DC Universe/The CW) 1. sezon 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin