The Expanse dizisinin yıldızına cinsel taciz suçlaması!

The Expanse'te Alex Kamal karakterini canlandıran ana kadro oyuncusu Cas Anvar hakkında cinsel taciz ve saldırı suçları var!

Bilim-kurgu dizisi The Expanse'te Alex Kamal karakterine hayat veren ana kadro oyuncusu Cas Anvar hakkında cinsel taciz ve cinsel saldırı suçlamalarının sayısının artması nedeniyle dizinin yapımcı şirketi Alcon Entertainment konuyla ilgili bağımsız bir araştırma başlattı.

CAS ANVAR'A CİNSEL TACİZ SUÇLAMASI

Son günlerde daha fazla sayıda kadının ortaya çıkıp Anvar'dan geldiğini iddia ettikleri uygunsuz mesajların ekran görüntüleri ile birlikte hikayelerini Twitter hesaplarından paylaşmalarıyla söz konusu tartışma ve suçlamalar giderek büyüdü.

İddia edilen cinsel saldırı olaylarının hiçbirinin The Expanse setinde gerçekleşmediği de belirtiliyor.

Dizinin uyarlanmakta olduğu The Expanse roman serisinin ortak yazarlarından Daniel Abraham, oyuncu kadrosundan birinin cinsel suistimalle suçlandığını öğrendikten sonra bu ciddi suçlamaları derhal yapımcı şirket Alcon'a aktardıklarını açıkladı.

20-06/28/daniel-abraham-tweet.jpg

Alcon ise durumu oldukça ciddiye alarak konuyu ve iddiaları araştırmak için bağımsız bir araştırma için harekete geçti.

The Expanse serisinin yazarları olan Abraham ve Ty Franck'in kullandıkları takma ad olan James S.A. Corey Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda konu ile ilgili gerçekleştirilen soruşturma hakkında takipçilere bilgi verilirken konuşan kadınlara teşekkür edildi.

Alcon, Deadline'a yaptığı açıklamada şirketin son zamanlarda ortaya çıkan bu iddialardan haberdar olduğunu ve derhal bağımsız bir araştırmacı tuttuklarını doğrularken; sürmekte olan bir soruşturma hakkında yorum yapmaktan ise kaçındı.

20-06/28/cas-anvar.jpg

Anvar'a yöneltilen suçlamalar, tüm iddiaları bir araya getiren bir Reddit dizisinde görünürlük kazandı. Burada ayrıca Abraham ve Corey'in tweetleri ile The Expanse oyuncularının tepkileri de yer almakta.

The Expanse dizisi ilk üç sezonunu Syfy kanalında geçirip iptal olmasının ardından Amazon'a transfer olmuş ve dördüncü sezonunu geçtiğimiz Aralık ayı içinde tamamlamıştı. Dizinin beşinci sezon onayı mevcut.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin