Yasak Elma'nın kadrosunda flaş değişiklik yaşandı!

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma'da bir ayrılık yaşandı.

Merve Mutlu
29 Haziran 2020 - 10:25
Gündem

Başrollerinde; Eda Ece (Yıldız), Talat Bulut (Halit), Şevval Sam (Ender) ve Nesrin Cavadzade'nin (Şahika) yer aldığı ve Fox ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Yasak Elma, yeni sezonda bomba gibi dönmek üzere hazırlıklara başladı. 

20-06/29/yasak-elma-yeni-sezon.jpg

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de derinden etkileyen ve hala etkilerini gösteren koronavirüs salgını, dizi setlerine zorunlu ara verilmesine neden olmuştu. Salgının durumundaki belirsizlik ve yaz döneminin de başlaması ile ani bir kararla birçok dizi sezon finali kararını açıkladı ve ekranlardan çekildi. Yasak Elma dizisi de o dizilerden biri olmuştu. Yeni sezonda devam edecek olan dizinin kadrosunda ise beklenmedik bir değişiklik oldu!

Yasak Elma dizisinin kadrosunda değişiklik yaşandı!

20-06/29/yasak-elma.jpg

Ekranların en sevilen dizilerinden biri olan ve özellikle son döneminde bir komedi dizisine evrilen entrika dolu dizi, Neslihan Yeşilyurt tarafından yönetiliyordu.  Medyapım'ın yeni sezonda Kanal D için hazırlayacağı Dr. Foster dizisinin yerli uyarlamasını yönetmek üzere diziden ayrılan Yeşilyurt görevini Murat Öztürk'e bıraktı. Öztürk daha önce Bir Aile Hikayesi dizisinin yönetmen koltuğunda oturuyordu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin