Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'lı "Aşk Taktikleri 3" filmi mi geliyor?

Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı, Netflix'te yayınlanan 'Aşk Taktikleri'nin devam filmi 'Aşk Taktikleri 3" için gelişmeler yaşanıyor. Peki Aşk Taktikleri 3 ne zaman, nerede yayınlanacak? 'Aşk Taktikleri 3 filminin konusu ne? 'Aşk Taktikleri 3 filminin oyuncu kadrosunda kimler var? 'Aşk Taktikleri 3 filmi nerede çekilecek? Demet Özdemir kimdir? Şükrü Özyıldız kimdir?

Volkan Usta
26 Temmuz 2023 - 17:05
Kültür Sanat

Netflix'in iki yapımla da başarılı bir grafik gösteren "Aşk Taktikleri" serisinin üçüncü filmi için hazırlıklar başladı. İşte detaylar!

23-07/26/screenshot_2-1.jpg

Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı, 2. filminin 14 Temmuz’da yayınlanması üzerine ilk filmin de yeniden en çok izlenenler listesine giren Aşk Taktikleri serisinin devamı için hazırlıklar başlıyor. 

Filmin yapım şirketi Lanistar Media, büyük ilgi gören serinin üçüncü filmi için kolları sıvadı. Senarist Pelin Karamehmetoğlu‘nun yeni filmi yazmaya başladığı öğrenildi.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin