Özel Haber I Benedict Cumberbatch "Doctor Strange" rolüne ne zaman geri dönecek?

Marvel evreninin Doctor Strange'ı Benedict Cumberbatch hayranlarını sevindiren bir haber verdi. Peki Benedict Cumberbatch hangi Marvel filminde yer alacak? Benedict Cumberbatch Doctor Strange rolüne hangi filmle dönecek? Yeni bir Doctor Strange filmi ne zaman çekilecek ve vizyona girecek? Benedict Cumberbatch Marvel evrenine ne zaman dönecek? Benedict Cumberbatch kimdir?

Volkan Usta
27 Temmuz 2023 - 09:11
Kültür Sanat

Birçok etkileyici projelerle hayranlarının karşısına çıkan Benedict Cumberbatch, Marvel sinema evrenine geri dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

23-07/26/gettyimages-518772338-1636472765-1690378624.jpeg

Marvel sinematik evreninde "Doctor Strange" rolünü canlandıran İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch, Marvel hayranlarını sevindiren bir haber verdi. Ünlü oyuncu "Doctor Strange" kakrakteriyle çok yakında rolüne geri dönebileceğinin sinyallerini verdi.

23-07/26/1477475223-benedict-cumberbatch-doctor-strange-set-shrug.jpg

MCU'da "Doctor Strange" ve "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filmleri dışında oyuncu, "Avengers: Infinity War", "Avengers: Endgame", "Thor: Ragnarok" ve "Spider-Man: No Way Home" gibi filmlerde de yer alan Cumberbatch gelecek yıl çekilmesi planlanan bazı Marvel filmleri olduğunu da dile getirdi. Benedict Cumberbatch üçüncü bir "Doctor Strange" filminde mi yoksa yeni bir Marvel projesinde mi rol alacak henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin