"Demet ve Alişan ile Sabah Sabah" başlıyor!

Ekranların sevilen ikilisinden sabah programı geliyor.

Merve Mutlu
07 Ağustos 2020 - 12:55
Gündem

Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği Demet ve Alişan ile Sabah Sabah için geri sayım başladı. Şarkıcı Demet Akalın ile yakın arkadaşı Alişan'ın üstlendiği program hem eğlendirmek hem müziğe doyurmak hem gülmek hem de bilgilendirmek için Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

20-08/07/demet-ve-alisan.png

Müzik, ünlü konuklar, magazin gündemini belirleyen başlıklar, aradığınız her şeye ulaşacağınız bu program Pazartesi’den itibaren hafta içi her sabah 09.45’te canlı yayınla Star’da yayınlanacak. İlk bölümün sürpriz isimlerinden biri Pop müziğin sevilen ismi İrem Derici olacak. Güzel şarkıcı hem şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatacak hem de özel itiraflarıyla gündeme damga vuracak. Astrolog Dinçer Güner de gündeme dair özel açıklamalarda bulunmak üzere programa konuk olacak. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın mutfak bölümünde ise Şef Elif Korkmazel, enfes tarifleriyle “Bugün ne pişirsem?” sorusuna yanıt verecek.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin