Şampiyon dizisinin final fragmanı yayınlandı!

TRT1'in sevilen dizisi final yapıyor.

Merve Mutlu
07 Ağustos 2020 - 11:13
Gündem

TRT1 ekranlarında BKS Yapım imzası ile yayınlanan ve başrollerinde: Kafkas lakaplı eski boksör Fırat Bölükbaşı karakteri ile Tolgahan Sayışman'ın ve oğlu Güneş karakteri ile de Emir Özyakışır'ın yer aldığı Şampiyon dizisi final yapıyor.

20-08/07/ampiyonb.jpg

Uzun süredir hakkında final iddiaları dolaşan dizi, 34. bölümünde final yapmaya karar vermişti. Perşembe akşamları yayınlanan dizi Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Ümit Erdim, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Şahin Kendirci, Mehmet Bozdoğan, Gizem Karaca ve Berk Yaygın gibi birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bir araya getirmişti. Kariyerinin zirvesindeyken bir kişinin ölümüne neden olduktan sonra boksu bırakan Kafkas'ın yıllar sonra oğlu için yeniden ringe çıkmak zorunda kalma hikayesini anlatan dizi bu hafta final yapacak.

Şampiyon dizisinin final fragmanı yayınlandı!

20-08/07/amp.png

Şampiyon dizisinin finaline evlilikler damgasını vuracak. Selvi ile Zafer dünya evine giriyorlar. Neslihan ile Kerem de evlenen bir diğer çift oluyor. Çiftler mutluluk dolu anlar yaşarken diğer yandan da şampiyonluk mücadelesi devam edecek. 

Şampiyon 34. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin