Yemin'in yeni başrol oyuncusu İlayda Altuntaş oldu!

Sevilen dizi Yemin'in başrolü belli oldu.

Merve Mutlu
07 Ağustos 2020 - 13:05
Gündem

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan ve ünü ülke sınırlarını dahi aşan Yemin dizisi yeni sezon hazırlıklarına başladı. Başrolünde Reyhan karakteri ile Özge Yağız ve Emir karakteri ile Gökberk Demirci'nin yer aldığı Yemin dizisinden Yağız ani bir kararla ve anlaşarak ayrılmış ve yeni başrol oyuncusunun kim olacağı merak konusu olmuştu.

20-08/07/ilayda-altuntas.png

Kanal 7 ekranında izleyicilerle 2 sezondur buluşmakta olan Yemin dizisinin eski başrolü Özge Yağız, yeni sezonun iddialı dizisi Sol Yanım ile anlaşırken Yemin dizisinin yeni başrol arayışı da nihayet son buldu. Daha önce kadrosuna Payitaht Abdülhamid dizisinde Fehime Sultan karakterini canlandırarak kendini gösteren Elif Özkul'un dahil olduğu dizinin yeni başrol oyuncusu İlayda Altuntaş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin