25 Mart 2021 - 15:17
Gündem

Üniversitede istemediği bir bölümde yıllarca dirsek çürütürken hayatının hangi yöne gideceğinden habersiz olan Doğu’nun hayallerinin peşinden gitme yolculuğunu anlatacak olan Doğu adlı dijital projenin kadrosuna sevilen bir ismin de konuk olacağı öğrenildi.

Doğu Demirkol’un Murat Özsoy ile kaleme aldığı, aynı zamanda Demirkol’un hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünde yer aldığı proje BKM Yapım imzalı proje 31 Mart'ta hem BluTV’de hem Vodafone TV’de izleyici karşısına çıkacak.

Deren Talu, başrolünü Doğu Demirkol'un oynadığı BKM'nin "Doğu" projesine konuk oluyor!

Akıncı dizisiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşayan ve Defne Samyeli'nin kızı olarak tanıdığımız Deren Talu, Doğu dizisinin kadrosuna konuk olacak. İsmin nasıl bir karakter canlandıracağı henüz bilinmiyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin