Diriliş Ertuğrul 115. Bölüm Fragmanı Sadettin Köpek ölüyor mu?

TRT 1 ekranlarının Tarih türündeki popüler dizisi Diriliş Ertuğrul 115. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Birbirinden heyecanlı ve aksiyon dolu sahneler izleyiciyi ekran başına kitledi. Haberin devamında 114. bölüm izleme bağlantısını ve detayları öğrenebilirsiniz.

Editör
11 Nisan 2018 - 23:46
Kültür Sanat

Macera, Tarih ve Savaş türündeki Dönem dizisi Diriliş Ertuğrul 114. bölüm yayınlandı. Yeni bölümde heyecan yine doruktaydı.. Yayınlanan son bölüm Sultan Gıyaseddin Keyhüsrev ölüm korkusuyla Türk obasına sığınıyor. Sultanlık yolundaki taşları tek tek döşeyen Emir Saadettin Köpek ise sefere çıkarak bir zafer elde etme peşinde. 

Ertuğrul ile Sivas Emiri Hüsamettin Karaca, Sultan Gıyaseddin'in emri ile bir araya gelerek Sadettin Köpek'in ölümünü planladı. Plana göre Köpek'i Sivas'ta konaklamaya ikna edecek olan Karaca saf değiştirmiş gözükerek aralarına sızacaktı. Bu plan başarılı da oldu. Köpek'in peşinde olduğu Emir Kemaleddin Kamyar'ı öldürdüğünü söyleyerek güvenini kazandı. Ertuğrul, askeryleriyle birlikte kıyafetlerini değiştirerek Ordugâh'a sızmayı başardı. Sadettin Köpek'in son seferi olacak bu bölümde Ertuğrul Bey, Sadettin Köpek'i öldürüyor..

Diriliş "Ertuğrul" 114. bölüm izlemek için tıklayın..

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ertuğrul Sadettin Köpek'i öldürmek üzere çadırına sızmışken karşısına çıkan eski Kaledar Günalp Bey ne yapacak? Ertuğrul'a tuzak kuran Günalp Bey'in, bu plandan haberi var mıydı? Kim haber vermişti? Tüm bu soruların yanıtı gelecek bölümde..

115. BÖLÜM FRAGMANI

Her hafta diziden sonra yayınlanan bölüm fragmanı geçen hafta (114. bölüm) aksiyon sahnelerinin bol olması ve yetişmemesi nedeniyle geç yayınlanmıştı. Bu haftanın fragmanı ise şimdi sizlerle...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin