Diriliş Ertuğrul 59. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bu hafta diriliş ertuğrul 59. bölüme ait fragman yayınlanmadı. Peki neden?

resim yok
12 Mayıs 2016 - 00:00
Yeni Bölüm

Her hafta Çarşamba günlerinin vazgeçilmez dizisi Diriliş Ertuğrul'da bu hafta diziden hemen sonra fragman yayınlanmadı. Geçmişte benzer bir durumun hiç yaşanmamış olması sonucu takipçiler merak içerisinde. İşte merak edilenler..

Dizilerin yavaş yavaş sezon finali yapmaya başlayacağı şu zamanlarda Diriliş Ertuğrul da bölümlerini en geç tarihe sarkıtmak için atağa geçmiş bulunuyor. Şimdiye kadar bir hafta hariç hiçbir zaman erteleme ya da iptal yapmayan dizi yapımcıları, alışkanlığını bozarak bu hafta yeni bölüm fragmanını yayınlamadı.

Tüm takipçilerin merak ettiği soru; 59. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Diziden sonra yayınlanan reklamlar arasında dikkat çeken bir yayın oldu. Gelecek hafta (19 Mayıs Çarşamba) 20:00'de Kendi Düşen Ağlamaz adlı programın yayınlanacağı ve 21:45'te UEFA Avrupa ligi final maçı olduğu bilgisi verildi. Normalde 20:00'de başlaması planlanan dizi her hafta 20:45 ila 21:15 arasında başladığını varsayarsak, önümüzdeki hafta dizinin yayınlanmayacağını söyleyebiliriz.

Bu durum Diriliş Ertuğrul 59. bölümün 26 Mayıs Çarşamba akşamı her zamanki gibi saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında olacak şeklinde yorumlanabilir.

 

58. BÖLÜM ÖZET VE ANALİZ

Türkmen beylerini ikna etmek isteyen Ertuğrul, Sadeddin Köpek'in saldırısıyla ne yapacağını bilmez vaziyette tuzağa düştü. Hem Türkmenler tarafından, hem de Selçuklu hanedanının sağ kolu tarafından hain ilan edildi. Alplerinin son anda yardımına koştuğu sırada çareyi kaçmakta bulan Ertuğrul, Yiğit Alp'i de alarak alandan uzaklaştı.

Tuğtekin'in gözleri önünde eşini öldüren Noyan'ın öfkesi dinmedi. Kendince eğlenerek Tuğtekin'le savaştı ve sonucunda onu da ağır yaralamayı başardı. Nihayetinde Tuğtekin de öldürülerek diziden ayrılmış oldu.

Sadededdin Köpek'in akılalmaz planları bitmek bilmedi yine bu bölümde. Önce Türkmenleri isyan ettirip, sonra da hepsini kılıçtan geçirdi. Kalanları ise kendine biat etmek zorunda bıraktı. Aynı zamanda Sungurtekin'in de aklını çelerek O'nu Ertuğrul'a karşı cephe almaya sürükledi ve yine Oba'dan kendine çalışacak bir adam sağlamış oldu.

Bu bölümün büyük bir kısmı Gökçe Hatun ile Tuğtekin'in ölümü, yası ve onunla ilgili sahnelerle dolduruldu. Aksiyon sahnelerini görmeye alışık olduğumuz dizide son birkaç bölümdür boşa bakışmalar, gereksiz diyaloglar ve amaçsız at sürme sahneleriyle izleyici epey sıkıldı. Bunu reyting tablosundan da açıkça anlayabiliyoruz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi sezon finaline yaklaşan dizi, konuyu yakın zamanda toparlayacak ve güzel bir finalle uğurlanacaktır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin