Doctor Doctor dizisine 5. sezon onayı çıktı! Yeni sezon detayları!

Avustralya dizisi Doctor Doctor için yeni sezon onayı çıktı! Doctor Doctor 5. sezon detayları...

Avustralya'da Nine Network'te yayınlanan popüler dizi "Doctor Doctor" en az bir sezon daha ekranlarda olacak!

DOCTOR DOCTOR'A YENİ SEZON ONAYI!

Kanaldan yapılan duyuruya göre dizi resmi 5. sezon onayını aldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle Avustralya televizyon endüstrisi de zor günler geçirmekte ve pek çok yapımın çekimleri ertelenmiş durumda. Dolayısıyla Doctor Doctor'un yeni sezon çekimlerinin ve yayınının ne zaman başlayacağına dair bilgiler önümüzdeki dönemde verilecek.

20-04/04/doctor-doctor-dizisi-1585948335.jpg

Nine Network Dizilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Andy Ryan yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada "Avustralya'nın favori dizisi Doctor Doctor'un beşinci sezonunu duyuruyor olmaktan dolayı heyecanlıyız. Yıldızlarla dolu kadrosu ve hikayesinin geçtiği harika kırsal ortamı ile her yaştan izleyici Dr Hugh Knight ve onun fevkalade işlevsiz ailesinin talihsizliklerine aşık oldu. Doctor Doctor'un arkasındaki yaratıcı ekibi başka bir sezonda daha destekleyebildiğimiz için gerçekten gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

"DOCTOR DOCTOR" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Doctor Doctor'un hikayesi; kariyeri yükselişte olan bir kalp cerrahının özel yaşamında yapmış olduğu bir hata nedeniyle aynı zamanda doğup büyüdüğü ve ailesinin yaşadığı kırsal kesimde küçük bir kasabaya sürülmesiyle gelişen olayları izleyiciye aktarıyor.

20-04/04/doctor-doctor-5-sezon-onayi.jpg

Easy Tiger Productions yapımcılığında hazırlanan yapımın oyuncu kadrosunda Rodger Corser (Hugh Knight), Nicole da Silva (Charlie Perreira Knight), Ryan Johnson (Matt Knight), Tina Bursill (Meryl Knight), Hayley McElhinney (Penny Cartwright), Chloe Bayliss (Hayley Mills Knight), Matt Castley (Ajax Cross Knight), Belinda Bromilow (Betty Bell), Charles Wu (Ken Liu) gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yayında olan dördüncü sezonu ise 22 Nisan 2020'de yayınlanacak "The Sum of All Our Choices" isimli sezonun yedinci bölümü ile devam edecek.

"Doctor Doctor" (Channel Nine) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin