Deputy 2. sezon olacak mı? Fox dizinin geleceği hakkında kararını verdi!

Farklı bir polisiye dizi olarak lanse edilen Deputy ilk sezonunu tamamladı. Fox dizinin geleceği için kararını hızlı bir şekilde alırken Deputy'nin yeni sezonunun olmayacağını duyurdu. Detaylar...

Klasik western ruhunu cesur bir özgünlükle günümüz dünyasıyla harmanlayan polisiye dizi "Deputy" ilk sezonunu tamamlarken dizinin devamı gelecek mi sorusunun cevabı belli oldu.

DEPUTY 2. SEZON OLMAYACAK!

Yakın geçmişte True Detective'de karşımıza çıkan Stephen Dorff'un başrolünde yer aldığı dizi, yayıncı kanal Fox'un kararıyla resmen iptal edildi! Buna göre Deputy'nin ikinci sezonu olmayacak.

02 Ocak 2020'de ekran serüvenine başlayan yapım, 26 Mart 2020'de yayınlanan bölümü ile toplamda 13 bölümlük ilk sezonuna nokta koymuştu. Bu kararla birlikte "10-8 Bulletproof" isimli bölüm aynı zamanda dizinin final bölümü olarak kayıtlara geçti.

20-04/04/deputy-fox.jpeg

DEPUTY REYTİNG PERFORMANSI NASILDI?

Deputy ekranlarda olduğu zaman zarfı içinde izlenme oranlarında bekleneni veremezken; bir diğer yeni dizi Almost Family'nin ardından kanalın en düşük izlenme oranına sahip ikinci dizisi konumundaydı (Birinci sezon ortalaması 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.6 reyting oranı ve 3.67 milyon izleyici). Buna bağlı olarak iki dizi de aynı kaderi paylaşmış oldu.

DEPUTY KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Entertainment One & FOX Entertainment yapımcılığı, David Ayer (Training Day, End of Watch) ve Will Beall yaratıcılığında hazırlanan Deputy'nin hikayesi şöyle:

Dünyanın en büyük polis güçlerinden birine sahip olan Los Angeles Vilayeti Şerif Departmanı'nda seçilmiş şerifin beklenmedik ölümünün ardından vilayet tüzüğünün gizli bir kuralı makama alışılmışın dışında tarza sahip birini göreve getirir: Bill Hollister (Dorff). Hiç ummadığı bir anda dünyanın en büyük polis güçlerinden birine liderlik etme rolüne itilen beşinci kuşak kanun adamı Bill sadece adaleti sağlamakla ilgilenen birisi olup Brianna Bishop (Bex Taylor-Klaus), Joseph Harris (Shane Paul McGhie) ve Cade Ward'ın (Brian Van Holt) içlerinde bulunduğu Los Angeles'ın en iyilerinden oluşan bir ekibi komuta etmeye başlar. Alışık olmadığı siyaset denizinde istemediği bir rolü üstlenen Bill kısa sürede bekleneni yapmak ile doğru olanı yapmanın iki farklı şey olduğunu öğrenir. Doğuştan gelen, kararlı adalet arayışı ise işin gerektirdiği tek becerisidir.

20-04/04/deputy-dizisi.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Yara Martinez (Dr. Paula Reyes), Siena Goines (Rachel Delgado) ve Mark Moses (Şerif yardımcısı Jerry London) gibi isimler rol alırken; yürütücü yapımcı kadrosu ise Beall ve Ayer ile birlikte showrunner Kimberly Harrison, John Coveny, Chris Long, Barry Schindel'den oluşuyor.

"Deputy" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin