Doctor Foster uyarlamasına Yeliz Kuvancı da katıldı!

Yeni dizi Doctor Foster'a yeni oyuncu..

Merve Mutlu
11 Ağustos 2020 - 10:53
Gündem

Dünyaca ünlü dizi Doctor Foster'ın Medyapım tarafından hazırlanan Türkiye uyarlaması için hazırlıklar devam ediyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer alacağı dizi Kanal D ekranlarındaki yerini almak üzere hazırlanıyor. 

20-08/11/doctor-foster.jpg

Neslihan Yeşilyurt'un yönetmenliğini yapacağı yeni dizi; aldatıldığını öğrenen bir kadının duygu durumlarını en ince detayları ile verirken bunu öğrendikten sonra kocasından intikam almaya çalışmasını da izleyicilere sunacak. Hem başrolleri ile hem de hikayesi ile yeni sezonun iddialı projeleri arasında yerini alan dizinin cast çalışmaları sürüyor. 

Doctor Foster uyarlamasına Yeliz Kuvancı da katıldı!

20-08/11/yeliz.jpg

Merakla beklenen yeni dizinin oyuncu kadrosu da merak uyandırıyor. Cansu Dere ve Caner Cindoruk'u başrolde buluşturan dizinin kadrosuna yeni katılan isim de Öyle Bir Geçer Zaman ki, Böyle Bitmesin, Keşke Hiç Büyümeseydik ve Tutunamayanlar dizilerinde rol alan Yeliz Kuvancı oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin