Usta oyuncu Mert Asutay Çöp Apartman dizisinde!

Çöp Apartman dizisinin kadrosu belirginleşiyor.

Merve Mutlu
11 Ağustos 2020 - 11:02
Gündem

OGM Pictures imzası ile yeni sezonda TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Çöp Apartman dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan dizinin eylül ayında başlaması planlanıyor.

20-08/11/p-apartman.png

Çağrı Lostuvalı'nın yöneteceği, Deniz Madanoğlu'nun ise kaleme aldığı dizinin konusu ve türü henüz gizemini korurken kadrosu belli olmaya başladı. Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar gibi isimlerin ana kadroda yer aldığı diziye en son Alper Saldıran dahil olmuştu.

Usta oyuncu Mert Asutay Çöp Apartman dizisinde!

20-08/11/mert-asutay.jpg

Uzaylı Zekiye, Bizim Mahalle, Geceler, Nefes Alamıyorum, Yalan mı?, Yeni bir Yıldız, Sır, Suskunlar ve Leke gibi dizilerde rol alan Mert Asutay, TRT1'de yayınlanacak olan yeni dizi Çöp Apartman'ın kadrosuna dahil oldu. Asutay dizide Haluk karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin