Hekimoğlu'ndan yeni sezon fragmanı yayınlandı!

Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu yeni sezonuyla yola çıktı.

Merve Mutlu
11 Ağustos 2020 - 10:39
Gündem

Başrolünde huysuz ama oldukça başarılı bir doktor olan Ateş Hekimoğlu karakteri ile Timuçin Esen'in yanı sıra, onun başarılı ekibinde yer alan doktorları canlandıran Kaan Yıldırım, Damla Colbay ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerin de yer aldığı House M.D. uyarlaması olan Hekimoğlu dizisinin yeni sezonundan ilk tanıtım yayınlandı.

20-08/11/zeynep.png

Çekimleri koronavirüs salgını nedeniyle ansızın duran ve bir anda sezon finaline girmek zorunda kalan sevilen dizinin ekibi yakın zamanda yeni sezonda sete girmiş ve çekimler yeniden başlamıştı. Oyuncu kadrosunda Ateş Hekimoğlu'nun eski eşi Selin karakteri ile Belçim Bilgin'in de birkaç bölüm konuk olacağı yeni sezondan yayınlanan ilk tanıtım heyecan yarattı. Tanıtımda Zeynep'in Ateş'e yakınlaşması dikkat çekiyor.

20-08/11/ates-ve-selin.png

Hekimoğlu yeni sezondan ilk tanıtım: 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin