Yunus Emre Terzioğlu Ramo dizisinin kadrosunda!

Ramo dizisinin kadrosuna yeni isimler katılıyor.

Merve Mutlu
11 Ağustos 2020 - 10:21
Gündem

Başrollerinde Esra Bilgiç (Sibel) ile Murat Yıldırım'ın (Ramo) yer aldığı, Star Tv ekranlarında BKM Yapım imzası ile yayınlanan Ramo dizisinin yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Çekimleri Adana'da yapılan ve koronavirüs salgını nedeniyle setlerine ara verilen dizi, yeni sezonda İstanbul çekimleri ile ekranlarda olacak.

20-08/11/ramo.png

Oyuncu Kadrosundan Cemre Baysel, Görkem Sevindik ve İlhan Şen'in ayrıldığı dizi, Burcu Cavrar, Sacide Taşaner, Ayça Koptur, Ruhi Sarı gibi isimlerle yoluna devam ederken kadrosuna sürpriz bir şekilde Olgun Şimşek de katılmıştı. Yönetmeni ile senaristi de değişen dizinin yoksul, belalı ve bir o kadar eğlenceli olan bir mahalle olan Taşkapı mahallesinde kendi kuralları ve yasaları olan bir ailenin hikayesini anlatan kadrosuna Yunus Emre Terzioğlu da katıldı.

20-08/11/yunus-emre-terzioglu.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin