Doğduğun Ev Kaderindir ne kadar izlendi?

Ekranların yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ne kadar izlendi?

Merve Mutlu
26 Aralık 2019 - 15:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı ve oyuncu kadrosunda Engin Hepileri, Nurşim Demir, Fatih Koyunoğlu, Senan KAra, Nail Kırmızıgül, Zuhal Gencer ve daha nice ismin yer aldığı tv8 ekranlarının yeni dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in 1. bölümü geçtiğimiz akşam izleyici ile buluştu.

19-12/26/dogdugun-ev.jpg

Çağrı Bayrak yönetmenliğinde çekilen dizi: Annesi zengin bir ailenin evinde temizlikçi olan ve bu aileye evlatlık verilen Zeynep'in hikayesini anlatır. Zeynep gerçek ailesi ile bağlarını hiç koparmaz. Büyür ve Londra'da şirketi olan bir genç ile sevgili olur. Gerçek ailesi ise Zeynep'in bu çocukla evlenmesini istemez evlenirse Londra'ya gidecek ve iyice uzaklaşacaktır. Mehdi ise mahallenin zıpkın delikanlısıdır. Fakir ama gururludur. Aynı zamanda çocukluktan yaralıdır da. Mehdi ve Zeynep önce tesadüfen karşılaşırlar. Bu karşılaşma pek hoş olmaz. Ardından gerçek ailesinin istediği çocukla tanışmaya gidince karşısında yine Mehdi'yi görür ve bu tesadüfi tanışma bambaşka bir hikayeyi başlatacaktır.

Doğduğun Ev Kaderindir ne kadar izlendi?

19-12/26/ne-kadar-izlendi.jpg

Çarşamba akşamları yayınlanan ve Benim Adım Melek, Afili Aşk gibi dizilere rakip olan yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir ilk bölüm ne kadar izlendi sorusu cevap buldu. Dizi, total'de 4.44 ile 11., AB'de 5.34 reytingle 5., ABC1'de ise 5.77 reytingle 4. oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin