Stumptown yeni bölüm neden yok? Stumptown 1. sezon 10. bölüm ne zaman?

Kış arasına giren Stumptown dizisi ne zaman ekranlara dönecek? Stumptown 1. sezon 10. bölüm ne zaman yayınlanacak?

How I Met Your Mother ve Avengers filmlerinin yıldızı Cobie Smulders'ı ekranlara geri döndüren "Stumptown" dizisi son olarak sezonun dokuzuncu bölümü "Dex Education" ile izleyiciyle buluşarak kış arasına girdi. Peki, dizi ne zaman ekranlara dönecek?

STUMPTOWN 1. SEZON 9. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Greg Rucka imzalı aynı isimdeki çizgi roman serisinden uyarlanan Stumptown'ın yayınlanan son bölümünde; Dex yeni gizli görevi için okula geri döner. Eski bir sınıf arkadaşı, kızını suçlamak amacıyla uyuşturucu yerleştiren kişinin kim olduğunu bulması için Dex'ten yardım ister ve Dex, lisede görev yapan vekil öğretmen kılığında yeni gizli görevine atılır. Bu arada Dex ve Liz arasında ateşlenen ilişkinin bilinmeyenleri açığa çıkar.

19-12/26/stumptown-1x09-foto3-1576064604.jpg

STUMPTOWN 1. SEZON 9. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Lily Mariye'nin yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun dokuzuncu bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 3.12 milyon izleyici rakamlarını elde ederek son beş bölümünün en iyi reyting oranını elde etti.

Buna rağmen dizinin genel izlenme oranları ortalaması vasat düzeyde seyrediyor.

STUMPTOWN 1. SEZON 10. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

11 Aralık'ta ekranlara gelen kış finali bölümünün ardından araya giren Stumptown'ın ekranlara geri dönüş tarihi 08 Ocak 2020 Çarşamba olarak duyuruldu.

Derek Jennings & Zahir McGee'nin senaryosunu kaleme alıp, Alex Zakrzewski'nin yönettiği "Reality Checks Don't Bounce" isimli bölümde Dex, bu kez ünlü bir televizyon programı yargıcı tarafından kayıp erkek kardeşini bulması için görevlendirilir.

19-12/26/stumptown-izle.jpg

Oyuncu kadrosu: Cobie Smulders (Dex Parios), Jake Johnson (Grey McConnell), Tantoo Cardinal (Sue Lynn Blackbird), Cole Sibus (Ansel Parios), Adrian Martinez (Tookie), Camryn Manheim (Cosgrove), Michael Ealy (Dedektif Miles Hoffman)

"Stumptown" (ABC) 1. sezon 10. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin