Zemheri 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yeni dizi Zemheri'nin ilk bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
26 Aralık 2019 - 14:01
Yeni Bölüm

Başrollerinde Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan'ın yer aldığı ve oyuncu kadrosunda Caner Cindoruk'tan Hazal Filiz Küçükköse'ye, Şebnem Dönmez'den Müfit Kayacan'a birçok ünlü ve sevilen ismin bir araya geldiği Zemheri dizisinden ilk bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-12/26/caner-cindpruk.png

Ay Yapım imzası ile hazırlanan ve Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmak için gün sayan yeni dizi Zemheri'nin Ocak ayında başlayacağı konuşulurken, yayınlanan ilk fragman büyük heyecan yarattı. Aile yükü taşıyan Firuze ve Ayaz'ın kader tarafından birleştirilmeleri ve yine kader ve feda edişin ayırmasını konu alan dizide:İnşaat işçisi babasının, on üç kişinin ölümüne sebep olan asansör kazasında haksız yere suçlu bulunması; yolunu dürüstlükten, adaletten yana seçmiş Firuze’yi harekete geçirmiş ve babasını kurtarma yolunda Ayaz'la karlılaşmıştır. Tam da başkasıyla evlenmek üzereyken annesi için feda ettiği aşkı Firuze yeniden karşısındadır. 

Zemheri 1. bölüm fragmanı:

19-12/26/alperen.png

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin