Duy Beni 5. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Duy Beni 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm için yayınlanan fragmanda Kanat ve Melisa'yı bekleyen sürpriz ne? Yeni bölümde neler yaşanacak?

Yaz dönemine hızlı bir giriş yapan Duy Beni dizisi, dolu dizgin bir şekilde yoluna devam ediyor. En son yayınlanan 4. bölümde Ekim ile Kanat iyiden iyiye yakınlaşırken, dizinin temposunun da biraz daha artmaya başladığını gördük. Haliyle yeni bölümde neler yaşanacak daha çok merak ediyoruz. Duy Beni 5. bölüm fragmanı da yayınlandı ve yeni bölümde neler yaşanacağı konusunda bir ön izleme elde etmiş olduk.

Fragmandan anladığımız yeni bölümün yine tempolu bir şekilde devam edeceğiz.

Duy Beni 5. Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Oluyor?

Fragman Ekim ile Kanat’ın sahneleriyle başlıyor. İkili zaten bir hayli yakınlaşmıştı. Yeni bölümde de ikili arasındaki bu çekimin devam edeceğini görüyoruz.

Ekim ile Kanat arasındaki çekim bir yana Ekim, Kanat ile fotoğrafını kimin çektiğini de öğreniyor.

Bu arada Melisa tarafının da boş durmadığını görüyoruz. Kaza olayıyla ilgili olarak detayları öğrenmeye çalışan Melisa ve arkadaşları, bu kez hedef olarak Leyla’yı seçiyor.

Leyla ile arkadaş olmaya çalıştıklarını görüyoruz. Leyla ile kazadan sonra ilk kez yürümeye çalışıyor. Fizik tedaviyle beraber Leyla’nın da yavaş yavaş yürümeye başladığını görüyoruz.

Duy Beni 5. bölüm fragmanının son sahnesinde ise daha dikkat çekici bir gelişme var. Melisa ve arkadaşları müdürün odasına çağrılıyor. Müdür Kanat ve Melisa’ya edebiyat hocalarının ölmeden önce, onlardan şikayetçi olduğunu söylüyor.

Tabii ki gençler bu duydukları karşısında şok oluyorlar ama hocanın tam olarak ne konuda şikayetçi olduğunu bilemiyoruz. Artık onu da yeni bölümde göreceğiz. Arkadaki gizemler ortaya çıkacak mı yoksa daha devam ettirilecek mi beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin