Dünyayla Benim Aramda Afişi Yayınlandı

Dünyayla Benim Aramda afişi yayınlandı. Disney+'ın yeni yerli projesi olacak dizi için son gelişmeler ve afiş görselinde yer alan oyuncular haberimizde.

Disney+’ın yerli yapımlarına büyük bir ilgi var. Henüz yayınlanan yerli yapımların sayısı çok sınırlı ama yeni projeler de yolda. Platformun yeni yerli dizi projelerinden birisinin de Dünyayla Benim Aramda yapımı olacağı açıklanmıştı.

Dizi için ön bir duyuru gelmeden fragmanın da yayınlandığını gördük. Nasıl bir dizi göreceğimiz konusunda önemli fikirler veren fragmanın ardından şimdi ise yeni yerli dizinin afişi paylaşıldı.

Dünyayla Benim Aramda Afişinde Nasıl Detaylar Var?

Disney+ tarafından yayınlanan afiş görseli, dizinin karakterlerini öne çıkaran bir görsel olmuş. Dizide odaklanılacak olan 4 ana karakterin de afişte yer aldığını görüyoruz.

Karakterler dışında ise çok fazla bir detay yok. Afişte yer alan isimlere gelince, Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ve Metin Akdülger isimleri karşımıza çıkıyor.

22-07/31/dunyayla-benim-aramda-2.jpg

MF Yapım tarafından hazırlanan dizinin afiş görseli ve başrol oyuncuları dışında da belli olan detayları var.

Merak edenler için bu detaylardan da söz edelim. Tabii ki ilk sırada dizinin konusu dikkat çekiyor. Dizide ilişkisini kurtarmak için çeşitli oyunlara başvuran İlkin karakterinin hikayesini izleyeceğiz.

Romantik drama türünde olacak dizinde yer alacak diğer oyuncular ise hemen aşağıda.

  • Melisa Döngel
  • Zerrin Tekindor
  • İbrahim Selim
  • Ali Yoğurtçuoğlu

Disney+’ın yeni yerli dizisi için ortaya çıkan detaylar bu şekilde. Hem yeni yayınlanan dizi afişini hem de dizi için yayınlanan ilk fragmanı da yukarı ekliyoruz. Şimdilik dizinin yayın tarihi için ise bilgi olmadığını belirtmek gerekiyor. Yayın tarihi sadece yakında olarak belirtilmiş.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin